ZSÁMBÉK ÉS ESZTERGOM RANGADÓ A HÉTVÉGÉN

2020. szeptember. 25., 09:06   |    

ZSÁMBÉK ÉS ESZTERGOM RANGADÓ A HÉTVÉGÉN

A tabella második helyén álló Zsámbéki SK csapata mérkőzik meg a harmadik helyen álló FC Esztergom csapatával a hétvégén.

Mindkét csapatnak voltak nehézségei a felkészülés során, hisz sok volt a kieső/sérült játékos. De bizakodva indulnak neki a küzdelemnek és felkészülten várják a hétvégét.

 

Terjék Lajos sportigazgató urat kérdeztük a célokról:

Hétvégén a Zsámbék elleni rangadóra készülünk. Természetesen hazai pályán folytatni akarjuk a jó sorozatunkat, ami szükséges ahhoz, hogy a szezon végén elérjük a kitűzött célunkat, ami a feljutás. A keretünk még képlékeny hiszen vannak sérültjeink, de bízom benne, hogy a súlyos sérültjeinken kívül mindenki rendelkezésre fog állni. Mint a csapat sportigazgatója és vezetőedzője is, azt várom a mérkőzéstől, hogy a forduló után meg tudjuk előzni ellenfelünket.

 

Bors Attila a Zsámbéki SK elnöke, így nyilatkozott a felkészülésről:

Az elmúlt hetek sorozatos terhelése nem tett jót a fiúknak, noha a kupában nagy sikerként tovább jutottunk, de félünk a bajnokságban ennek „eredményét” is látni fogjuk. Bodó László edző mindent elkövet, hogy megfelelőképpen felkészítse a srácokat, de sajnos sok sérülés és betegség hátráltatja munkáját. Ennek ellenére csapatunk mindent megtesz, hogy le tudja játszani mérkőzéseit az eredeti időpontban és helyt álljunk ezen mérkőzéseket, jelen helyzetünkben ez lehet a reális célunk.

Hajrá Zsámbék! Csak a Zsámbék!

 

Sok sikert kívánunk a csapatoknak!


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok