WATI KECSKÉD VS. KISVÁRDA MASTER GOOD

2020. szeptember. 17., 17:10   |    

WATI KECSKÉD VS. KISVÁRDA MASTER GOOD

A Wati Kecskéd csapata az NB I-es Kisvárda Master Good csapatát kapta ellenfélül , így ez a mérkőzés több szempontból igazán izgalmasnak ígérkezik.

A megyei egyesület elnökét Szalados Szabolcs elnök urat kérdeztük az előkészületekről, felkészülésről:

Szalados Szabolcs

A sorsolást is élőben követtük épp egy öregfiúk mérkőzést követően. Mondanom sem kell, hogy hatalmas volt az öröm amikor Gera Zoltán kihúzta csapatunkat, még nagyobb amikor megtudtuk, hogy élvonalbeli ellenfelet kaptunk.

Természetesen nagy várakozással tölt fel bennünket a soron következő MOL Magyar Kupa forduló.  Közel 40 éve nem volt rá példa, hogy első osztályú ellenféllel találkozzunk tétmérkőzésen.

Szeretnénk emlékezetessé, igazi foci ünneppé tenni ezt a napot. Az eredmény mint mindig, itt is fontos, de reális célunk a tisztes helytállás. Természetesen szeretném, ha gólt is tudnánk rúgni. A Kisvárda Fc-vel napi egyeztetésben vagyunk, a csapatot és stáb tagokat meghívtuk vacsorára is a mérkőzést követően, melyet nagy örömünkre elfogadtak.

A járványhelyzetre való tekintettel nagy műsort nem szervezünk, így igyekszünk csökkenteni a fertőzésveszély kialakulását. A kialakult helyzetnek megfelelően külön intézkedéseket is kellett hozni, erre felhívtuk szurkolóink figyelmét is!

A jegyárak egységesen 1000 Ft-ba fognak kerülni. A 14 év alattiak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. A bérlettel rendelkező szurkolóink a bérlet, pénztárnál való felmutatásával ingyen tekinthetik meg a mérkőzést!

Várunk Mindenkit Szeretettel! Tegyük emlékezetessé, valódi fociünneppé ezt a napot!

Hajrá Kecskéd!

Linczmaier Lászlót, a csapat edzőjét kérdeztük a felkészüléséről és a célokról:

Linczmaier LászlÓ

Együtt néztük a sorsolást és kettő dologért nagyon szurkoltunk. Vagy kapjunk hazai pályán 1 verhető ellenfelet vagy 1 patináns örök élményt jelentő NB1-es csapatot. Tétmeccset játszhatunk egy olyan csapattal, amely az előző meccsein az Újpestet és a Honvédot verte meg, ráadásul a játékoskerete alapján szinte nemzetközi kupameccset fogunk vívni. A vendégek komolyan veszik a mérkőzést, és 1 nappal a meccs előtt érkeznek, teljes kerettel.

Esélyekről felesleges beszélni, reálisabb célokat tűztünk ki. Álljunk helyt, legyenek momentumaink a meccsen, a fiúk élvezzék ki a találkozó minden percét és szerezzünk 1 gólt.

A szombati nap jutalomjáték lesz, remélhetőleg sok szurkoló előtt, méltó jutalma az eddigi munkánknak.

Azt kérem a fiúktól, hogy bátran, szenvedélyesen focizzanak és legyenek olyan pillanatok, amelyet szívesen mesélnek majd az unokájuknak is.

 

Sok sikert kívánunk a szombati küzdelemhez! Szurkoljunk együtt a megyei csapatnak!

 


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok