Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018. november. 28., 15:42   |    

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

A beruházás a Magyar Labdarúgó Szövetség Telephely Korszerűsítési pályázatának keretein belül valósult meg. A összköltség 70%-át a Magyar Labdarúgó Szövetség állta, a maradék 30% önerőt pedig Kisbér Város önkormányzata.  

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, az MLSZ megyei  társadalmi elnökségének a tagja Sinkovicz Zoltán Kisbér  polgármestere, Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója, dr. Tamtom Péter, a Kisbéri Spartacus SE elnöke, valamint Fallmann József a Kisbéri Spartacus SE labdarúgó szakosztályának vezetője is.

Khéner László megyei igazgató kiemelte, hogy Bakonyalja térsége az elmúlt időszakban nagyon sokat fejlődött a labdarúgás terén is, hiszen több MLSZ-es beruházás is megvalósult Kisbéren és a környék településein. Műfüves labdarúgó pályák épültek, sportöltözők, pályák újultak meg. Az igazgató hozzátette nagy dolog, hogy 21. századi körülményeket teremtünk, de ezeknek a befektetéseknek a szakmai munka minőségének a javulásával kell párosulnia a jövőben.

Kisbéren a következő lépés a lelátó megépítése, hogy még komfortosabb legyen a sportpályára kilátogató nézőknek.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
POLGÁRMESTEREK TALÁLKOZÓJA

2018-11-23 09:21:10

POLGÁRMESTEREK TALÁLKOZÓJA

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei igazgatósága idei évben is megrendezte a polgármesterek találkozóját, melynek a ,, Labdarúgás közösségformáló szerepe a településeken” volt a fő témája.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok