Valóban csak a részvétel számított

2014. május. 09., 13:46   |    

Valóban csak a részvétel számított

Tizenhét csapat mintegy százhetven játékosa - döntően értelmi fogyatékos gyermekek és felnőttek - lépett pályára a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots-programjának keretében megrendezett futballtornáján. Ott volt Nyilasi Tibor is.

A nagyszabású sportrendezvénynek immár második alkalommal adott otthont Pilismarót, egész pontosan a település gyönyörű környezetben fekvő sporttelepe.

Az ország megannyi pontjáról érkeztek együttesek, akiket nem pusztán méltó (futball)környezet fogadott, hanem jófajta vaddisznópörkölt és egyéb finomságok is vártak. A legkellemesebb meglepetés azonban a magyar foci - utolsó nagy korszakának magasan jegyzett - kiválósága, a hetvenszeres válogatottságig eljutó Fradi-legenda, Nyilasi Tibor személyében érkezett. A korábbi nagyszerű támadó középpályást lépten-nyomon megállították a résztvevők - alighanem több száz kép készült róla, és legalább ennyi autogramot is kiosztott.

Az MLSZ-t képviselve jelen volt még Petrika Ibolya és Kuti Zsuzsanna, továbbá Baranya István, a szövetség megyei szakmai igazgatója, valamint Csák Albert Grassroots-koordinátor. A Magyar Speciális Olimpiai Szövetséget Jády György, országos igazgató reprezentálta.

(Barlangi Gergő/24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap)

Az RTVE Televízió beszámolója a rendezvényről


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok