Ülésezett az elnökség

2018. október. 31., 14:06   |    

Ülésezett az elnökség

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Társadalmi elnöksége ülést tartott, melyen elfogadták az igazgatóság 2018/19. évi pénzforgalmit tervét.

A bizottságok elnökeinek lehetőségük volt szóban kiegészítetni a bizottságok írásos beszámolóit. Hufnágel Ákos a fegyelmi bizottság elnöke elmondta, hogy sajnos növekedett a fegyelmi ügyek száma, de szerencsére nincsenek balhék és az elmúlt évben alig volt nézőtéri rendbontás.  Erős Gábor a játékvezető bizottság elnöke beszámolt arról, hogy a díjemelés következtében kis mértékben növekedett a játékvezetők száma, de még mindig nagyon kevés a mérkőzésszámokhoz képest.  Baranya István a szakmai bizottság elnöke említést tett a megyei alközponti egyesületek munkájáról és bízik abban, hogy minden évben előrébb tudnak lépni. Tóth Attila a versenybizottság elnöke kitért az adminisztrációs hibákra valamint a versenyrendszerek elmúlt évi lebonyolítására.  A grémium döntött az Országos Pályaépítési Program   pályázatairól is.  Összesen 4 db műfüves pálya került elfogadásra. Komárom, Tatabánya valamint Tata városa pályázott 12x24 méteres műfüves pálya megépítésére, ami pozitív elbírálást kapott az elnökségtől.

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

2019-01-16 08:27:35

Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

Tatabányán elkezdődött az alapfokú játékvezetői tanfolyam. Az első órán 33 fő jelent meg, amit több mint kétszerese a tavaly jelentkezetteknek.

Bajnokság
Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

2019-01-14 08:56:52

Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

Az MLSZ minden évben megrendezi a megyék közötti focitornát az igazgatóságon dolgozó elnökségi és bizottsági tagoknak valamint a hivatali dolgozóknak.

Bajnokság
Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

2019-01-11 10:14:12

Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága Amatőr sportszervezői tanfolyamot indít februárban a megyében működő sportszakemberek (szakosztályvezetők, technikai vezetők, edzők) részére.

Bajnokság
Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

2019-01-09 09:06:19

Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

Fájó szívvel tudatta családja, hogy elhunyt Osvald Béla, egykori kiemelkedő, esztergomi csatár és sikeredző. Nevéhez fűződik a város egyetlen NB-s bajnoki címe.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok