Általános

Újabb műfüves pályát adtak át Tatabányán

2017. november. 15., 07:11

Újabb műfüves pályát adtak át Tatabányán

Új műfüves grund méretű labdarúgópályát adtak át Tatabányán, Bánhida családi részes övezetében. A Tatabányai Jókai Mór Általános Iskolával szemben helyezkedő pályán ezentúl nyitvatartási időben bárki használhatja. Idősek, fiatalok, diákok, férfiak és nők számára is megfelelő kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít

Új műfüves grund méretű labdarúgópályát adtak át Tatabányán, Bánhida családi részes övezetében. A Tatabányai Jókai Mór Általános Iskolával szemben helyezkedő pályán ezentúl nyitvatartási időben bárki használhatja. Idősek, fiatalok, diákok, férfiak és nők számára is megfelelő kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít.

A megnyitón Schmidt Csaba, a város polgármestere beszédében elmondta, hogy örömteli, hogy új lehetőséggel bővült a családok szórakozási lehetősége, már ebben a városrészben lakóknak sem kell utaznia ahhoz, hogy rúghassák a labdát.

Dr.Kancz Csaba megyei kormánymegbízott, és a szövetségi társadalmi elnöke hangsúlyozta, hogy nagy iramban nő az átadott műfüves pályák száma megyénkben. Kiemelte, hogy egy-két kivétellel szinte minden városrészben van már futballpálya, Kertvárosban és Felsőgallán pedig 2018-ban kezdik meg a fejlesztést. A pálya a Magyar Labdarúgó Szövetség és az önkormányzat közös erejéből jöhetett létre.Az MLSZ 70%-át vállalta a költségeknek, az önkormányzat pedig 30%-ban járult hozzá.

A megnyitó után a tanulók egyből birtokba is vették a pályán a nagy hideg ellenére.

Ez a 6. pálya ami MLSZ támogatással épült meg Tatabányán. A megyében összesen 32 pálya épült meg mostanáig.

Címkék:

További hírek

Általános
Fociztak a megyei játékvezetők

2017-12-15 09:51:51

Fociztak a megyei játékvezetők

Összecsaptak a régiók.

Általános
Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

2017-12-07 08:20:44

Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

Tovább erősödtek a kapcsolatok.

Általános
Negyedik helyen zárt válogatottunk

2017-12-04 13:44:19

Negyedik helyen zárt válogatottunk

Amatőr válogatottunk két döntetlennel és két vereséggel zárta a régiós tornát Vas megyében.

Általános
Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

2017-11-28 10:11:06

Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

A Komárom-Esztergom megyei válogatott a hétvégén regionális tornán veszt részt. Az ellenfelek Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala és Veszprém megye legjobbjai lesznek a két napos tornán.

Értesítők, információk

Szponzorok