Újabb műfüves pályát adtak át Tatabányán

2017. november. 15., 07:11   |    

Újabb műfüves pályát adtak át Tatabányán

Új műfüves grund méretű labdarúgópályát adtak át Tatabányán, Bánhida családi részes övezetében. A Tatabányai Jókai Mór Általános Iskolával szemben helyezkedő pályán ezentúl nyitvatartási időben bárki használhatja. Idősek, fiatalok, diákok, férfiak és nők számára is megfelelő kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít

Új műfüves grund méretű labdarúgópályát adtak át Tatabányán, Bánhida családi részes övezetében. A Tatabányai Jókai Mór Általános Iskolával szemben helyezkedő pályán ezentúl nyitvatartási időben bárki használhatja. Idősek, fiatalok, diákok, férfiak és nők számára is megfelelő kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít.

A megnyitón Schmidt Csaba, a város polgármestere beszédében elmondta, hogy örömteli, hogy új lehetőséggel bővült a családok szórakozási lehetősége, már ebben a városrészben lakóknak sem kell utaznia ahhoz, hogy rúghassák a labdát.

Dr.Kancz Csaba megyei kormánymegbízott, és a szövetségi társadalmi elnöke hangsúlyozta, hogy nagy iramban nő az átadott műfüves pályák száma megyénkben. Kiemelte, hogy egy-két kivétellel szinte minden városrészben van már futballpálya, Kertvárosban és Felsőgallán pedig 2018-ban kezdik meg a fejlesztést. A pálya a Magyar Labdarúgó Szövetség és az önkormányzat közös erejéből jöhetett létre.Az MLSZ 70%-át vállalta a költségeknek, az önkormányzat pedig 30%-ban járult hozzá.

A megnyitó után a tanulók egyből birtokba is vették a pályán a nagy hideg ellenére.

Ez a 6. pálya ami MLSZ támogatással épült meg Tatabányán. A megyében összesen 32 pálya épült meg mostanáig.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok