Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

2018. október. 12., 13:29   |    

Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

Az MLSZ pályaépítési programjának, a TAO-nak és az önkormányzatnak köszönhetően épült meg Mocsán az új többfunkciós rekortán pálya.

A beruházás csaknem 42 millió forintból valósult meg, mely mostantól hozzájárul a gyermekek mindennapos testneveléséhez, a pályához hozzáépített lelátó, pedig 100 fő részére nyújt szurkolási lehetőséget.

Az ünnepséget megelőző, mini focitornával avatták fel a fiatal labdarúgók a megépített pályát, ahol az első helyen a mocsai Arany János Általános Iskola végzett.

Az átadáson részt vett dr. Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony, dr. Kancz Csaba MLSZ megyei társadalmi elnök , Popovics György MLSZ megyei elnökségi tag és Khéner László az MLSZ megyei igazgatója is.

Dr. Kancz Csaba elmondta, hogy mindig öröm, ha egy település inrfastruktúrájához sportlétesítményekkel hozzájárulhatnak, ezzel is motiválva a gyermekek mindennapos mozgásigényét. Khéner László igazgató úr pedig kiemelte a TAO pályázatok fontosságát országos szinten, de még inkább a kisebb településeken, ahol is a gyermekek fejlődését szem előtt tartva épülnek az újabb és újabb sportpályák.


További hírek

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok