Sváb Kupa: az utánpótlásnál magabiztosan vezetnek a somlóiak

2018. február. 06., 07:40   |    

Sváb Kupa: az utánpótlásnál magabiztosan vezetnek a somlóiak

Újabb kört játszottak.

Február 10-én, Várgesztesen zárul a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó torna, az utánpótlásnál vértessomlóiak már a zsebükben érezhetik az aranyérmet, az öregfiúknál pedig bármi megtörténhet.

A kupa során eddig Vértessomlón, Környén, február 3-án pedig Kecskéden rúgták a bőrt a csapatok, az U9-es korosztályban a Vértessomló együttese ismét kinyitotta gólzsákját, hiszen 7-1-es győzelmet aratott a házigazdák felett, 3-2-re győzött a Vértesi Erőmű ellen, és a Környe csapatát 7-0-ára múlta felül. Ez utóbbi együttes a házigazdáktól is kikapott 2-0-ára, az erőművel viszont sikerült 1-1-es döntetlent kiharcolnia. Az erőmű és a Kecskéd párharcából 2-3-as eredménnyel a vendéglátók kerültek ki győztesen. A vértessomlóiak a harmadik fordulógyőzelmük során megszerzett 9 pontjukkal eddig összesen 25-öt gyűjtöttek össze, így a magabiztos nyugalommal várhatják a kupa zárását. A hétvégén a második helyet 6 ponttal a Kecskéd szerezte meg. 1-1 pontot gyűjtött be a Vértesi Erőmű és a Környe, a gólarány azonban a tatabányai együttes javára billentette a mérleget, így Kecskéden ők szerezték meg a harmadik helyet. A Vértesi Erőmű és a Kecskéd 9-9, míg a Környe 8 ponttal várja a záró fordulót.

Az öregfiúknál is röpködtek a gólok, míg a kecskédiek az előző héten nem igazán brillíroztak, most alaposan összekapták magukat: 5-0-s győzelemmel nyitottak a Környe ellen, a Vértessomló csapatát 9-3-ra, Várgesztest 8-5-re múlták felül. A szemmel láthatóan játékos hiányban szenvedő somlóiak ellen a Várgesztes is győzelmet aratott 7-4-re, a Környét azonban sikerült 6-3-ra megverniük. A környeiek végül egyetlen pontot gyűjtöttek be a Várgesztes elleni mérkőzésen, amely 4-4-es döntetlennel zárult. A Kecskéd tehát 9 ponttal zárta a fordulót az élen, második lett 4 ponttal a Várgesztes, harmadik 3-al a Vértessomló, negyedik 1-el a Környe.

Az öregfiúknál így teljesen nyitott a kupa végső rangsora, hiszen a Várgesztes hazai pályán 14 ponttal várja a zárást, ugyanennyivel érkezik majd a Kecskéd, 13-al a Vértessomló, míg 9-el a Környe.

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődnek a Magyar Kupa országos küzdelmei

2018-09-20 14:40:18

Elkezdődnek a Magyar Kupa országos küzdelmei

Öt Komárom-Esztergom megyei klub kezdi meg hétvégén szereplését a Magyar Kupa országos főtábláján.

Bajnokság
A biztonságról tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság

2018-09-19 11:27:50

A biztonságról tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom megyei igazgatósága sajtótájékoztatót tartott Tatabányán.

Bajnokság
Döntetlennel zárult a hétvége rangadója

2018-09-17 15:54:24

Döntetlennel zárult a hétvége rangadója

A hétvége Megye I-es rangadóját a tabella első helyén álló Sárisápi Bányász SE vívta a második Oroszlányi SZE-vel.

Bajnokság
Két megyei városban tartották meg a Futball éjszakáját

2018-09-11 13:12:09

Két megyei városban tartották meg a Futball éjszakáját

Első évben rendezték meg a Futball Éjszakája programsorozatot országosan 24 településen.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok