Sárisáp – Zsámbék rangadóra készülnek a hétvégén

2020. október. 21., 13:43   |    

Sárisáp – Zsámbék rangadóra készülnek a hétvégén

Hazai pályán várja a Zsámbéki SK-t a Sárisápi BSE a hétvégi rangadóra. Mindkét csapat komolyan veszi a felkészülést és immáron teljes játékos kerettel várja az összecsapást.

A sportegyesület elnökeit kérdeztük az elvárásokról és a felkészülési időszakról:

Bors Attila elnök – Zsámbéki SK

Játékos keretünk újból teljes, így labdarúgóink ismét az összeszokott csapattal léphetnek pályára. Heti három edzésen vesznek részt a fiúk, ahol Bodó László vezetésével készülnek fel a hétvégi mérkőzésre. A megszokottnál  intenzívebb edzéstervet állítottunk nekik össze, hiszen ez a mérkőzés és az elkövetkezendő kupa mérkőzés is koncentráltabb odafigyelést/fizikumot igényel. Mindenképp szeretnénk pontot szerezni, helytállni és megnyerni a mérkőzést.

Ligeti András elnök – Sárisápi BSE

Csapó Károly vezetővel edző és Párkányi Norbert segédedzővel készülnek játékosaink a rangadóra. Rendhagyó módon a heti három edzés helyett két edzést és egy csapatösszetartást szerveztünk a fiúknak, aminek fontos pontja volt a taktikai megbeszélés. Természetesen célunk itthon tartani a három pontot és megnyerni a mérkőzést. Teljes játékos keretünk felkészülve várja ellenfelét a hétvégén. Friedrich Zoltán technikai vezető is instruálja a játékosokat a kispadról.

 


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok