POLGÁRMESTEREK TALÁLKOZÓJA

2018. november. 23., 09:21   |    

POLGÁRMESTEREK TALÁLKOZÓJA

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei igazgatósága idei évben is megrendezte a polgármesterek találkozóját, melynek a ,, Labdarúgás közösségformáló szerepe a településeken” volt a fő témája.

Az önkormányzatok és az igazgatóság közös munkássága fontos tartópillére a települések fejlesztéseinek. A megjelent polgármestereket, előadókat dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott,MLSZ megyei társadalmi elnök, Khéner László megyei igazgató, Sipos Jenő az MLSZ szóvivője és Popovics György Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke,MLSZ megyei társadalmi elnökség tagja köszöntötte. A rendezvényen részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről Gellei Imre az MLSZ szakmai bizottság tagja,  volt szövetségi kapitány és Csiki Károly az MLSZ versenybizottságának tagja.

 

Khéner László, a megyei TAO-s fejlesztésekről tartott előadásában hangsúlyozta a sportszervezetek , MLSZ és önkormányzatok közötti szoros együttműködés fontosságát, hisz ez az összetartó munka segít a projektek megvalósulásában. Az igazgató előadásában kitért arra, hogy nagyon fontos szerepe van  az amatőr labdarúgásban a közösségépítésnek. A grassroots labdarúgás már nem pénz, hanem humán erőforrás kérdése.

Vojtekovszki Csaba az MLSZ Bozsik program vezetője az amatőr Labdarúgás közösségépítő szerepéről tartott előadást. Kiemelte a sport szakemberek, a szülők,nevelők gyermekekre gyakorolt hatásainak fontosságát, és hogy az amatőr labdarúgás elsősorban rekreációs tevékenységként, fejlesztő, építő céllal kell hogy a fiatal labdarúgók életének része legyen.

Rohonczi László Ete Község polgármestere beszédében arra világított rá, milyen fontos szerepe van a településen az önkormányzati vezetésnek. Egységes nézőpontként tett hasonlata , hogy amilyen a település, olyan a szervezet és amilyen az edző olyan a csapat. Az összetartás, a foci szeretete, a kemény munka mindig kifizetődik.

Őz Ferenc Bakonysárkány polgármestere és dr. Ferenczi Gábor a sportegyesület elnöke, pozitív példát állítva a kisebb települések elé mutatta be, saját sportegyesületük fejlődését alakulásuktól napjainkig, mely infrastrukturális és működési szempontból is példa értékű lehet. A 900 fős településre az elmúlt 5-6 évben majd 100 Millió Forint fejlesztés érkezett az MLSZ jóváhagyásával. Ennek legnagyobb részre infrastruktúra fejlesztésére ment, hiszen mindent a nulláról kellett kezdeni 2011-ben.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok