Partnertalálkozó megyénkben

2018. május. 16., 16:56   |    

Partnertalálkozó megyénkben

Csongrád megyei igazgatóság delegációját (elnökségi és bizottsági tagjait) látta vendégül az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatóság vezetősége.

Csongrád megyei igazgatóság delegációját (elnökségi és bizottsági tagjait) látta vendégül az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatóság vezetősége. A találkozó Szomódon kezdődött, ahol Khéner László megyei igazgató köszöntötte a vendégeket. A sportegyesület vezetői Török Balázs alpolgármester és Fail Tamás elnökhelyettes mutatták be az egyesület működését és jövőbeli terveit. Elmondták, hogy honnan indultak és milyen lehetőségek előtt ál a Szomód SE. A sportpályán jelenleg is tart a pályarekonstrukció, valamint a jövőbeli cél, hogy az öltöző is megújuljon. Nemrég kaptak műfüves labdarúgó pályát az MLSZ pályaépítési programjának keretein belül. A prezentáció végén dr. Kancz Csaba megyei társadalmi elnök, Kormánymegbízott kiemelte, hogy sokan példát vehetnek a sportszervezetről, hiszen kis klub, ki költségvetéssel mégis nagy dolgokat tud létrehozni. A program a két igazgatóság közötti mérkőzéssel folytatódott, ahol Komárom-Esztergom megye két góllal jobbnak bizonyult Csongrádnál. A mérkőzés után vacsorával és kötetlen beszélgetéssel ért véget a partnertalálkozó.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Megyénk lesz  a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

2018-10-19 13:07:12

Megyénk lesz a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

Október 24-én az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága lesz a házigazdája az U19 és U16 fiú valamint a lány U19-es regionális megye válogatott tornának.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2018-10-19 13:05:48

Rangadók hétvégéje

A hétvégén több rangadó is lesz a megyei bajnokságokban.

Bajnokság
Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

2018-10-12 13:29:07

Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

Az MLSZ pályaépítési programjának, a TAO-nak és az önkormányzatnak köszönhetően épült meg Mocsán az új többfunkciós rekortán pálya.

Bajnokság
Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

2018-10-08 15:59:56

Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

A Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának delegációja partnertalálkozón vett részt Németországban. A már 26 éve fennálló partnerkapcsolat eddigi működéséről és további terveiről egyeztettek a delegáció tagjai.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok