Partnertalálkozó megyénkben

2018. május. 16., 16:56   |    

Partnertalálkozó megyénkben

Csongrád megyei igazgatóság delegációját (elnökségi és bizottsági tagjait) látta vendégül az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatóság vezetősége.

Csongrád megyei igazgatóság delegációját (elnökségi és bizottsági tagjait) látta vendégül az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatóság vezetősége. A találkozó Szomódon kezdődött, ahol Khéner László megyei igazgató köszöntötte a vendégeket. A sportegyesület vezetői Török Balázs alpolgármester és Fail Tamás elnökhelyettes mutatták be az egyesület működését és jövőbeli terveit. Elmondták, hogy honnan indultak és milyen lehetőségek előtt ál a Szomód SE. A sportpályán jelenleg is tart a pályarekonstrukció, valamint a jövőbeli cél, hogy az öltöző is megújuljon. Nemrég kaptak műfüves labdarúgó pályát az MLSZ pályaépítési programjának keretein belül. A prezentáció végén dr. Kancz Csaba megyei társadalmi elnök, Kormánymegbízott kiemelte, hogy sokan példát vehetnek a sportszervezetről, hiszen kis klub, ki költségvetéssel mégis nagy dolgokat tud létrehozni. A program a két igazgatóság közötti mérkőzéssel folytatódott, ahol Komárom-Esztergom megye két góllal jobbnak bizonyult Csongrádnál. A mérkőzés után vacsorával és kötetlen beszélgetéssel ért véget a partnertalálkozó.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

2019-01-16 08:27:35

Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

Tatabányán elkezdődött az alapfokú játékvezetői tanfolyam. Az első órán 33 fő jelent meg, amit több mint kétszerese a tavaly jelentkezetteknek.

Bajnokság
Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

2019-01-14 08:56:52

Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

Az MLSZ minden évben megrendezi a megyék közötti focitornát az igazgatóságon dolgozó elnökségi és bizottsági tagoknak valamint a hivatali dolgozóknak.

Bajnokság
Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

2019-01-11 10:14:12

Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága Amatőr sportszervezői tanfolyamot indít februárban a megyében működő sportszakemberek (szakosztályvezetők, technikai vezetők, edzők) részére.

Bajnokság
Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

2019-01-09 09:06:19

Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

Fájó szívvel tudatta családja, hogy elhunyt Osvald Béla, egykori kiemelkedő, esztergomi csatár és sikeredző. Nevéhez fűződik a város egyetlen NB-s bajnoki címe.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok