Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

2018. október. 08., 15:59   |    

Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

A Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának delegációja partnertalálkozón vett részt Németországban. A már 26 éve fennálló partnerkapcsolat eddigi működéséről és további terveiről egyeztettek a delegáció tagjai.

Az intenzív pár nap folyamán a vendéglátók nagyszerű kulturális, sport és szabadidős programokról gondoskodtak.

 

Első nap Strasbourgba, az Európai Parlamentbe látogathattak el megyénk vezetői, ahol rövid idegenvezetés után részt vehettek egy plenáris ülésen is, így végigkísérve a szavazás folyamatait. Norbert Neuser parlamenti képviselő, aki a Rajna Labdarúgó Szövetség alelnöke is egyben információkat osztott meg  az ülések menetéről, a házszabályokról.

 

A magyar és német delegáció tagjai pozitívan értékelték az elmúlt években szervezett gyermek edzőtáborokat, az elnökségi és játékvezetői találkozókat. A koblenzi megbeszélésen meghatározásra kerültek a jövőbeni tervek és az időpontok. A vezetők elmondták, hogy a kapcsolat nyertesei a gyerekek, hiszen minden évben nemzetközi találkozókon vehet részt az U15 és U14-es korosztályos megyeválogatott 42 fővel.  A szövetségi képviselők megegyeztek abban, hogy a jövőben a női csapatokat is bevonják a kölcsönös találkozókba.

 

Csütörtök este a delegáció részt vett Bayer 04 Leverkusen – AEK Larnaca FC Európa Liga mérkőzésén.

A látogatás utolsó napján, közös reggelivel búcsúztak egymástól a delegáció tagjai. Újabb eredményes, sportbaráti találkozóval gazdagodott a két szövetség, mely alkalmak mindig rávilágítanak az összetartás és közös munka fontosságára. A megyét dr. Molnár Attila és Erős Gábor elnökségi tagok, Khéner László megyei igazgató, Hoffmann József volt főtitkár, Varga Zsuzsanna az igazgatóság nemzetközi kapcsolatokért is felelős munkatársa valamint Varga Zita a megyei önkormányzat nemzetközi referense képviselte.

 

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok