Általános

Negyedik helyen zárt válogatottunk

2017. december. 04., 13:44

Negyedik helyen zárt válogatottunk

Amatőr válogatottunk két döntetlennel és két vereséggel zárta a régiós tornát Vas megyében.

A hétvégén régiós tornán vett részt Komárom-Esztergom megye válogatottja. Az ellenfelek Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Zala megye legjobbjai voltak.

A két nap alatt négy mérkőzést játszottak a csapatok. Az első nap nem talált legyőzőre Karcagi Pál csapata, vasárnapra viszont nem sikerült átmenteni a formát.

Szombaton Vas megye ellen kezdte csapatunk a tornát. Itt Kuzma Attila találatával megszereztük a vezetést, de Sinkó Szabolcs öngóljával egyenlített Vas megye, így végül döntetlenre végeztek a felek.

Két és fél órával később aztán Veszprém megye várt a fiainkra. Király Zoltán és Nagy Zoltán találataival hamar kétgólos előnybe került válogatottunk, de Veszprém felébredt, és fordítani tudott. Az 54. percben aztán Farkas Ákos egyenlített, így ez a találkozó is döntetlennel zárult.

Vasárnap aztán Zala következett. A vezetést itt is megszerezte csapatunk, ám itt sem sikerült megtartani az előnyt. A zalaiak gyors három góljára Berki tudott felelni, de az egyenlítés már nem sikerült.

A legnehezebb meccs a végére maradt, a későbbi győztes Győr-Moson-Sopron 3-1-re múlta felül a mieinket. Itt is Mann Patrik volt eredményes.

A tornát tehát Győr-Moson-Sopron megye válogatottja nyerte, miután 4/4-et nyertek. A második helyen a Vas, harmadikon a Zala megye legjobbjai végeztek. Komárom-Esztergom mögött Veszprém megye végzett az ötödik helyen. A legeredményesebb játékosunk Mann Patrik volt két góllal, de betalált Berki Gábor, Farkas Ákos, Király Zoltán és Kuzma Attila is.

Karcagi Pál, a megyei válogatott vezetőedzője így értékelte a kétnapos tornát: Két nap alatt 4 mérkőzést játszott csapatunk. Az első nap sikerült kicsit jobban, akkor két döntetlent értünk el. Sajnos a 2. napon két vereségbe futottunk bele, így az eredményekkel nem lehetünk elégedettek. A játékban viszont láttunk szép és jó dolgokat. A Győr-Moson-Sopron megye kiemelkedett a mezőnyből, nem véletlenül nyerték a tornát 100 százalékos teljesítménnyel. Ők megérdemelten nyertek ellenünk, Zala megye viszont szerencsével nyert, illetve bosszantó egyéni hibák miatt kaptunk ki. Összességében sok ziccert kialakítottunk, formás akciókat vezettünk, de a befejezések nem sikerültek. A srácok végig lelkesen odaadóan játszottak, így egy rossz szavunk sem lehet, sajnos ebben most ennyi volt. Szeretném megköszönni elsősorban a Szövetségünknek a lehetőséget, a játékosoknak azt, hogy így az idény végén eljöttek és alázatosan játszottak. Tudom, hogy volt egy pár ellendrukker is, ez benne van a fociban, viszont sokan szurkoltak nekünk, és külön köszönöm azoknak, akik fiam sérülése után érdeklődtek telefonon, sms-ben. Tényleg jólesett,hogy ennyien gondoltak rá.

Címkék:

További hírek

Általános
Fociztak a megyei játékvezetők

2017-12-15 09:51:51

Fociztak a megyei játékvezetők

Összecsaptak a régiók.

Általános
Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

2017-12-07 08:20:44

Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

Tovább erősödtek a kapcsolatok.

Általános
Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

2017-11-28 10:11:06

Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

A Komárom-Esztergom megyei válogatott a hétvégén regionális tornán veszt részt. Az ellenfelek Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala és Veszprém megye legjobbjai lesznek a két napos tornán.

Általános
Megjelent a 15-ös számú hivatalos értesítő

2017-11-28 09:11:58

Megjelent a 15-ös számú hivatalos értesítő

Megjelent a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának 2017-2018-as tizenötödik hivatalos értesítője.

Értesítők, információk

Szponzorok