Most a Bábolna látogat Almásfüzitőre

2014. augusztus. 26., 21:55   |    

Most a Bábolna látogat Almásfüzitőre

A Magyar Kupa 2015/16-os megyei selejtező sorozatának második fordulóját rendezik szerdán.

A Magyar Kupa 2015/16-os megyei selejtező sorozatának második fordulóját rendezik szerdán.

Ebbe a körbe már bekapcsolódik az előző idény két megyei finalistája, a Tatai AC és Sárisáp, illetve a megyei első osztályban élmezőnyében végzett Ete, Lábatlan és Esztergom is. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt, döntetlennél az alacsonyabb osztályú csapat jut a következő körbe. Azonos osztályúak döntetlenje esetén büntetőket rúgnak a csapatok. Erre most csak a Kerékteleki–Tárkány összecsapáson lenne lehetőség.

Az első játéknapon a legnagyobb bravúrt az Almásfüzitő érte el, a megyei harmadosztályú együttes az első vonalban szereplő Banát búcsúztatta el a további küzdelmektől. A Duna-partiak most is kifogták, ezúttal is megyei első osztályú gárda jutott nekik, a Bábolna csapatát várják. A tavalyi bajnokságban bronzérmet kiérdemlő füzitőiek egyébként nem kezdték jól az idei pontvadászatot, eddig két meccsükön kikaptak. Ennek ellenére azt mondják, a kupában egy meccsen bármi megtörténhet.

Az NB III-as Dorognak és Tatabányának nem kell részt venni a megyei sorozatban.

A szerdai mérkőzések 18 órakor kezdődnek.

A párosítás:

Süttő (megyei II. osztály)–Tardos (megyei I. osztály), Mocsa (m II.)–Komárom (m I.), Bokod (m II.)–Vértesszőlős (m I.), Vértessomló (m II.)–Oroszlány (m I.), Várgesztes (m II.)–Környe (m I.), Koppánymonostor (m II.)–Ács (m I.), Bakonyszombathely (m II.)–Kecskéd (m I.), Gyermely-Szomor (m II.)–Tokod (m I.), TABAK Tokodaltáró (m II.)–Zsámbék (m I.), Dad (m III.)–Tata (m I.), Piliscsév (m II.)–Sárisáp (m I.), Tát (m II.)–Esztergom (m I.), Nyergesújfalu (m II.)–Lábatlan (m I.), Almásfüzitő (m III.)–Bábolna (m I.), Kerékteleki (m III.)–Tárkány (m III.).

(A Nagyigmánd (m II.)–Ete (m I.) mérkőzést szeptember 3-án 17 órától rendezik.)


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok