Mezeket kaptak a rédeiek és a súriak

2014. március. 26., 20:12   |    

Mezeket kaptak a rédeiek és a súriak

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megyei igazgatósága mezeket ajándékozott két, hátrányos helyzetű térségben található klubnak, a megyei harmadosztályú bajnokságban szereplő Don Bosco ELIE Súr és a Réde KSE sportegyesületeknek. Az eseményen részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánymegbízott, országgyűlési képviselő és Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, a megyei labdarúgó-szövetség társadalmi elnökségi tagja is. A politikusok labdákat ajándékoztak a két bakonyaljai egyesületnek.

Súron és Rédén is sok gyermek, illetve a települések polgármesterei, a súri Sógorka Miklós és a rédei Pölöskei József várta a vendégeket.

Khéner László, az MLSZ megyei igazgató elmondta, hogy pár héttel ezelőtt ajánlotta fel a két szerényebb körülmények között működő klubnak az aránylag jó állapotban lévő megyeválogatott mezeket. Mindkét sportszervezet örömmel fogadta az ajándékokat.

Sógorka Miklós arról szólt, hogy igyekeznek minél jobb körülményeket teremteni, távlati céljuk a sportöltöző felújítása.

Horváth Sándor, a Réde KSE edzője köszönetét fejezte ki a megyei vezetésnek, hogy szívükön viselik Bakonyalja csapatainak sorsát. – Minden segítségnek és felajánlásnak nagyon tudunk örülni – jegyezte meg a sportvezető. Réde és Súr csapatai 2011 nyarán az MLSZ díjcsökkentésének köszönhetően tértek vissza az MLSZ-es bajnokságba, előtte a Bakonyalja Kupában játszottak.

– Nagyon sok pályázati lehetőség áll a sportszervezetek rendelkezésére, bár tudom, hogy a szerényebb költségvetésű településeknek gondot okoz az önrész előteremtése – hangsúlyozta Khéner László.

Az ajándékozás végén a megyei vezetők megtekintették mindkét település sportlétesítményét.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok