Megyei polgárőr is kitüntetésben részesült az MLSZ Focifórumán

2019. március. 04., 08:59   |    

Megyei polgárőr is kitüntetésben részesült az MLSZ Focifórumán

A Magyar Labdarúgó Szövetség Focifórum konferenciát tartott a megyei mérkőzések biztonságos lebonyolításáról Telkiben az MLSZ edzőcentrumában.

A fórumot dr. Barczi Róbert az MLSZ versenyigazgatója nyitotta meg, aki kiemelte, hogy fontos a legalsóbb osztályokban is a biztonság megőrzése, melyhez a polgárőrök nagyban hozzájárulhatnak. Samu István az MLSZ biztonsági igazgatója  a szövetség polgárőröknek szánt anyagi támogatásáról számolt be.  Az igazgató tájékoztatta a résztvevőket a támogatási forma jövőbeli kibővítéséről. dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke értékelte az elmúlt évek tapasztalatait. Elnök úr kiemelte, hogy a jövőben a biztonság megőrzése érdekében még hatékonyabban kell együttműködni. Lakatos Tibor az ORFK rendőrezredese a mérkőzéseken jelen levő polgárőrök jogairól, kötelezettségeiről számolt be. A fórumon négy megyei polgárőr egyesült tartott prezentációt az együttműködés tapasztalatairól.

 

A rendezvény végén polgárőr egyesületeket és polgárőröket is kitüntettek az elmúlt évek eredményes munkájukért.  Megyénkből Khéner László megyei igazgató javaslatára  Weisz Gábor Lászlót a Sárisáp-Annavölgy Polgárőr Egyesület tagját tüntették ki. A díjakat dr. Túrós András az OPSZ Elnöke és Samu István MLSZ Biztonsági igazgató adták át.

 


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok