MAVONT tornára készül a Komárom-Esztergom megyei felnőtt válogatott

2019. november. 13., 11:55   |    

MAVONT tornára készül a Komárom-Esztergom megyei felnőtt válogatott

A Megyei Amatőr Válogatottak Tornáját idén megyénk rendezi Tatabányán a Grosics Gyula stadionban.

A tornán a megyei bajnokságokban játszó amatőr játékosok vehetnek részt, olyanok, akiknek nem volt profi szerződésük. Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság által szervezett tornán a helyi válogatott mellett Vas, Zala, Győr-Moson Sopron és Veszprém megye vesz részt. A torna első helyezett csapata jut tovább az országos négyes döntőbe.  

 

Baranya István szövetségi  edző elmondta, „a regionális torna előtt négy alkalommal hívtuk össze a keretet. Két edzés és két mérkőzés szerepelt a programban. Elsősorban Zsámbék, Esztergom, Tatabánya, Oroszlány, Sárisáp csapataiból összesen 18-22 játékos kapott meghívást a válogatottba. Az egyesületi vezetőkkel előzetesen egyeztettük  a foglalkozások időpontjait és kértük, hogy támogassák céljainkat. Nem feledhetjük, hogy ez egy amatőr világ, legfeljebb kérni tudunk, de aki vállalja a válogatottságot attól követelünk is.

Motivált jó közösség alakult ki, akikkel a jó szereplést, kulturált, szervezett játékot  tűztük ki. Miután minden évben változnak a megyék keretei, kevésbé ismert a játékerejük. Meglátjuk a továbbjutást, de mi minden mérkőzést meg akarunk nyerni. Úgy gondoljuk, hogy ez a torna legyen az amatőr felnőtt futball ünnepe, ahol a játék, a baráti kapcsolatok kialakítása, ápolása, a közösségformálás a legfontosabb.”

 

A válogatott stábot a következő személyek alkotják:

Baranya István – szakmai vezető

Karcagi Pál, Lahos Sándor – edző

Szekér Pál – kapusedző

Kemenes Krisztián - fizióterapauta

Csák Albert technikai vezető

 

A torna időpontja november 30-december 01.


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok