Ligaértékezlettel egybekötött kupasorsolás

2018. március. 05., 15:28   |    

Ligaértékezlettel egybekötött kupasorsolás

Fontos dolgokról esett szó az értekezleten.

Ligaértekezletet tartott az MLSZ megyei igazgatósága. Az első pont a Megyei Kupa sorsolása volt, melynek párosítása cikkünk végén olvasható. Khéner László, megyei igazgató szót ejtett a játékvezetők számának változásairól 2012-től napjainkig. Hangsúlyozta, hogy fontos a megyei szakemberek képzése, és elárulta, hogy idén még újabb képzés fog indulni, hogy minél több tudással, és hivatalos papírral rendelkező szakember dolgozzon a megyénk labdarúgásának fejlődése érdekében. Felvetődött az utánpótlás bajnokságok átszervezése is, amelyről hosszabb beszélgetés alakult ki, hiszen minden csapat képviselője igyekezett elmondani a véleményét pro és kontra. Ennek lényege a felnőtt és az U19-es csapat különválasztása lenne, így az utánpótlásban akár kiesés is feljutás is lehet. 

Csák Albert, grassroots-koordinátor kiemelte, hogy a mérkőzés módosításokkal kapcsolatban a csapatok igyekezzenek időben jelezni az ellenfélnek és a szövetségnek is a módosításokat. Kiemelte, hogy a téli időszak végén a hóhelyzet miatt lehetnek gondok, ám az első tavaszi forduló után ezzel már vélhetően nem lesz gond, miután több mérkőzést elhalasztottak. 

Tóth Attila, a versenybizottság elnöke beszédében elmondta, hogy a jegyzőkönyvek kitöltésére továbbra is helyezzenek nagy hangsúlyt a csapatok, hiszen csak így lehet eredményesen működni, és mindenkinek ez az érdeke. 

A Megyei Kupa első fordulójának párosítása:

Tardosi FC-Vértessomlói KSK, Csolnoki SZSE-Ácsi Kinizsi SC, Piliscsévi SE-FC Esztergom, Szákszendi SE-Bokod Transintertop, OBSK Oroszlány-Komáromi VSE, Etei SE-Bábolna SE, Gyermely-Wati Kecskéd KSK, Dad KSE -Koppánymonostori SE, Ászár KSE-Nyergesújfalu SE, Környe SE-Sárisápi BSK, Dunaszentmiklósi SE- Nagyigmándi KSK, Kisbér SSE-TFCE Tatabánya.

Az első körben kiemelt a Megyei Kupa tavalyi két döntőse, a Zsámbéki SK és a Császár SE, valamint a megyei első osztályú bajnokság első két helyezettje, a Vértesszőlősi SE és a Tatai AC. Ők a második körben kapcsolódnak be.


További hírek

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok