Ligaértekezletet tartott a szövetség

2018. április. 19., 15:33   |    

Ligaértekezletet tartott a szövetség

Sok fontos dologról volt szó.

A Megyeháza Dísztermében megtartott ligaértekezleten 40 megyei sportszakember vett részt. dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott az MLSZ megyei társadalmi elnöke köszöntötte a megjelenteket. Az elnök elmondta, hogy a sport továbbra is stratégiai ágazat és az MLSZ  amatőr bizottság tagjaként továbbra is képviselni fogja az amatőr klubok érdekeit. Dr. Mucsányi Márton az MLSZ TAO pályázati iroda munkatársa felvázolta az idei évi értékelési alapelveket. Újdonság, hogy a Bozsik Program finanszírozása átkerül a TAO-ba. Az egyesületek így nagyobb összegeket fognak tudni lehívni a Bozsikos korosztályokra.  Tóth Attila versenybizottság elnöke az aktuális versenyügyekről tájékoztatta a sportegyesületek vezetőit. Khéner László megyei igazgató elmondta, hogy az utánpótlás (U19, U16, U14) korosztályos bajnokságoknál átszervezést javasolnak, melyet a következő elnökségi ülésen fognak tárgyalni. Az átszervezés lényege, hogy a felnőtt bajnokságot leválasztanák az utánpótlástól, hogy a jövőben ne a felnőtt csapat alanyi jogán, hanem szakmai alapokon kapjanak besorolást az utánpótlás csapatok. A ligaértekezlet végén a megyei igazgató a nyártól elinduló produktivitási rendszert ismertette a klubvezetőknek.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

2019-01-16 08:27:35

Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

Tatabányán elkezdődött az alapfokú játékvezetői tanfolyam. Az első órán 33 fő jelent meg, amit több mint kétszerese a tavaly jelentkezetteknek.

Bajnokság
Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

2019-01-14 08:56:52

Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

Az MLSZ minden évben megrendezi a megyék közötti focitornát az igazgatóságon dolgozó elnökségi és bizottsági tagoknak valamint a hivatali dolgozóknak.

Bajnokság
Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

2019-01-11 10:14:12

Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága Amatőr sportszervezői tanfolyamot indít februárban a megyében működő sportszakemberek (szakosztályvezetők, technikai vezetők, edzők) részére.

Bajnokság
Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

2019-01-09 09:06:19

Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

Fájó szívvel tudatta családja, hogy elhunyt Osvald Béla, egykori kiemelkedő, esztergomi csatár és sikeredző. Nevéhez fűződik a város egyetlen NB-s bajnoki címe.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok