Ligaértekezletet tartott a szövetség

2018. április. 19., 15:33   |    

Ligaértekezletet tartott a szövetség

Sok fontos dologról volt szó.

A Megyeháza Dísztermében megtartott ligaértekezleten 40 megyei sportszakember vett részt. dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott az MLSZ megyei társadalmi elnöke köszöntötte a megjelenteket. Az elnök elmondta, hogy a sport továbbra is stratégiai ágazat és az MLSZ  amatőr bizottság tagjaként továbbra is képviselni fogja az amatőr klubok érdekeit. Dr. Mucsányi Márton az MLSZ TAO pályázati iroda munkatársa felvázolta az idei évi értékelési alapelveket. Újdonság, hogy a Bozsik Program finanszírozása átkerül a TAO-ba. Az egyesületek így nagyobb összegeket fognak tudni lehívni a Bozsikos korosztályokra.  Tóth Attila versenybizottság elnöke az aktuális versenyügyekről tájékoztatta a sportegyesületek vezetőit. Khéner László megyei igazgató elmondta, hogy az utánpótlás (U19, U16, U14) korosztályos bajnokságoknál átszervezést javasolnak, melyet a következő elnökségi ülésen fognak tárgyalni. Az átszervezés lényege, hogy a felnőtt bajnokságot leválasztanák az utánpótlástól, hogy a jövőben ne a felnőtt csapat alanyi jogán, hanem szakmai alapokon kapjanak besorolást az utánpótlás csapatok. A ligaértekezlet végén a megyei igazgató a nyártól elinduló produktivitási rendszert ismertette a klubvezetőknek.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Megyénk lesz  a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

2018-10-19 13:07:12

Megyénk lesz a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

Október 24-én az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága lesz a házigazdája az U19 és U16 fiú valamint a lány U19-es regionális megye válogatott tornának.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2018-10-19 13:05:48

Rangadók hétvégéje

A hétvégén több rangadó is lesz a megyei bajnokságokban.

Bajnokság
Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

2018-10-12 13:29:07

Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

Az MLSZ pályaépítési programjának, a TAO-nak és az önkormányzatnak köszönhetően épült meg Mocsán az új többfunkciós rekortán pálya.

Bajnokság
Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

2018-10-08 15:59:56

Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

A Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának delegációja partnertalálkozón vett részt Németországban. A már 26 éve fennálló partnerkapcsolat eddigi működéséről és további terveiről egyeztettek a delegáció tagjai.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok