Kreditpontgyűjtő konferencia Tatabányán

2018. augusztus. 13., 08:16   |    

Kreditpontgyűjtő konferencia Tatabányán

2018.augusztus 22. Földi Imre Sportcsarnok , Szent Borbála Tér 1., Grosics Gyula Stadion

Kreditpontgyűjtő konferencia Tatabányán

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központ több felkérést kapott, hogy a kreditpontos képzéseket a megyei vagy régiós konferenciákká is bővítsük ki. Örülünk ennek az érdeklődésnek, bár nem könnyű eleget tenni a kérésnek az erőteljes lekötöttségünk miatt. De azt tudjuk, hogy ezek a konferenciák közelebb hozzák a kollégákat és a labdarúgó társadalmat. A szakmaiság mellett ezért is nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítsünk. Így igyekszünk megfelelni ezeknek a kéréseknek, mert a sportágban maradandót alkotó, megújulni akaró szakemberek csak akkor tudnak jól dolgozni, ha hosszú távon bizalmat, feltételeket és konkrét szakmai segítséget, információkat kapnak a játékosok képzéséhez.

Feladatunk, hogy fiatalokkal dolgozó edzők nagyobb odafigyelést és szakmai segítséget kapjanak. Nem szabad felednünk, hogy a magyar futball iskola, hosszú évtizedekig elismerten alapját képezte Európa futball kultúrájának. Ide szeretnénk visszatérni és hisszük, hogy ez bekövetkezhet, de ehhez összefogásra együttműködésre van szükség.

Képzésünk középpontjában a ,,legfőbb érték" a játékos áll, akinek a képzése, játéktanítása a legfontosabb.

A sorozatunk témája: A döntésképesség fejlesztés és kreatív játékos képzés az utánpótlásban és a technikai képzés jelentősége.

Az adott konferencianap programja: délelőtt 9:00 - 13:00 elméleti foglalkozások, előadások , 14:00 - 17:00-ig gyakorlati bemutatók a közeli sporttelepeken.

 

A jelentkezési protokoll, vagyis a jelentkezés adminisztratív útja: 

A www.coacheducation.hu lépjen rá az "Edzői adatbázis" linkre.

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd keresse meg az Önnek megfelelő - megyei - UEFA szövetségi tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a ,,jelentkezem" linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Ha Ön még nem regisztrált a site-on , akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el, majd lépjen be és ekkor keresse meg az Önnek  megfelelő - megyei  UEFA szövetségi tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a ,,jelentkezem" linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése

Az előzetes regisztráció után az edzőkolléga belép a saját profiljába és ki tudja választani a számára megfelelő helyszínt.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy e-mailt, amely értesíti, hogy a rendszertől kapott vonalkódot kérjük nyomtassa ki és hozza el a konferenciára.

 

Kérjük a jelentkezés alkalmával figyeljen oda, hogy melyik tanfolyamra jelentkezik! A hibás jelentkezést nem tudjuk módosítani!

Tekintettel arra, hogy a konferenciák anyaga azonos, ezért egy edzőkolléga csak egy konferenciára tud regisztrálni.

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 Kreditpontot ír jóvá.

 

A konferencia regisztrációs díja 5.000 FT (bruttó) mely összeget az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni.

Átutaláskor kérjük a közlemény rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét, és a konferencia eseménykódját.

A képzésre TAO támogatás nem vehető igénybe.

 

KONFERENCIA TATABÁNYA - KPTKONF1804 - Időpont: 2018.08.22. Helyszín: Földi Imre Sportcsarnok, Szent Borbála Tér 1., Grosics Gyula Stadion

Regisztráció kezdés: 8:15 Konferencia kezdés: 9:00

Regisztrációs limit: 300-350 Fő


További hírek

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok