Két napon belül két műfüves pályát is átadtak a megyénkben

2018. március. 26., 19:14   |    

Két napon belül két műfüves pályát is átadtak a megyénkben

Fejlődik Komárom-Esztergom megye.

Szombaton Szomódon, vasárnap Rédén adtak át grund méretű műfüves pályát 90%-os MLSZ támogatással. 

Szomódon Dr. Kancz Csaba, társadalmi elnök mellett Khéner László igazgató, Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, Cellár József, Szomód polgármestere, Török Balázs, Szomód alpolgármestere és Tápai Tamás, a Szomódi SE elnöke, valamint meghívott vendégként Nyilasi Tibor, az MLSZ részéről volt jelen. Mint Kancz Csaba, mint Khéner László örömét fejezte ki, hogy a gyerekek és az apukák mellett az anyukák is eljöttek az ünnepélyes eseményre, hiszen nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is remek lehetőségeket biztosít. Ezen kívül szó esett arról is, hogy egyre több grund méretű focipálya épül a megyében, és nagyon sok településre eljutott az MLSZ segítségével, összesen 31 pálya épült a megyénkbe. Popovics György kiemelte, hogy mindig is a kistelepülések sorsa érdekelte, így külön öröm számára, hogy Szomódon és Rédén is egy pályával gazdagodott a település, melyet hamar birtokba is vettek a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Nyilasi Tibor is tiszteletét tette a rendezvényen, ő egy frappáns mondattal nevettette meg a publikumot.  Cellár József, Török Balázs és Tápai Tamás köszönetét fejezte ki az MLSZ részére, hiszen nélkülük nem épülhetett volna pálya a sporttelep mellé. Mindannyian remélik, hogy közösségformáló és egészségügyi szempontból is fontos pont lesz a település életében a frissen átadott labdarúgópálya. Vasárnap aztán Rédén is felavatták az újdonsült pályát, ahol Czunyiné Dr. Bertalan Judit is kifejezte örömét a környék fejlődésével kapcsolatban, hiszen nem Réde az egyetlen település a Bakonyalján, ahol az elmúlt években műfüves pályát avattak. Itt Csák Albert, grassroots-koordinátor, Pölöskei József, Réde polgármestere és Kovács András, a Réde KSE elnöke  is a helyszínen volt. Az avató keretében pünkösdista, református és római katolikus szertartásnak megfelelően is megáldották az új pályát, amelyet a helyi iskolások rögtön birtokba is vettek. 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

2019-01-16 08:27:35

Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

Tatabányán elkezdődött az alapfokú játékvezetői tanfolyam. Az első órán 33 fő jelent meg, amit több mint kétszerese a tavaly jelentkezetteknek.

Bajnokság
Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

2019-01-14 08:56:52

Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

Az MLSZ minden évben megrendezi a megyék közötti focitornát az igazgatóságon dolgozó elnökségi és bizottsági tagoknak valamint a hivatali dolgozóknak.

Bajnokság
Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

2019-01-11 10:14:12

Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága Amatőr sportszervezői tanfolyamot indít februárban a megyében működő sportszakemberek (szakosztályvezetők, technikai vezetők, edzők) részére.

Bajnokság
Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

2019-01-09 09:06:19

Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

Fájó szívvel tudatta családja, hogy elhunyt Osvald Béla, egykori kiemelkedő, esztergomi csatár és sikeredző. Nevéhez fűződik a város egyetlen NB-s bajnoki címe.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok