Jogszerű döntést hozott a megyei igazgatóság a Kecskéd KSK ügyében

2014. június. 20., 13:01   |    

Jogszerű döntést hozott a megyei igazgatóság a Kecskéd KSK ügyében

Ismeretes: a megyei első osztályú Kecskéd KSK csapatától jogosulatlan játék (lejárt sportorvosi igazolás) miatt 16 büntetőpontot levont. A kecskédiek a Magyar Labdarúgó Szövetség Jogi Bizottsághoz fordultak. Megállapították, a megyei igazgatóság helyesen járt el.

A megyei igazgatóság az elmúlt héten sajtóközleményben tudatta: "Igazgatóságunkra írásbeli megkeresés érkezett, hogy Magyar Attila a Kecskédi KSK csapatának játékosa több bajnoki mérkőzésen jogosulatlanul lépett pályára. Az ügyet az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei versenybizottsága kivizsgálta. A sportszervezet a sportorvosi igazolást nem tudta bemutatni, de az Országos Sportegészségügyi Intézet és a megyei sportorvosok nyilvántartásai alapján megállapítható, hogy a játékosnak 5 bajnoki és 2 kupamérkőzésen nem volt érvényes sportorvosi engedélye. A Kecskéd KSK sportszervezete élt fellebbezési jogával, de a megyei igazgatóság fellebbviteli bizottsága helyben hagyta a versenybizottság korábban hozott határozatát. A fellebbviteli határozat jogerős."

A Kecskéd KSK élt felülvizsgálati kérelmével az MLSZ Jogi Bizottsága felé. A bizottság az iratok áttanulmányozása után, minden kétséget kizárólag megállapította, hogy az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság verseny és fellebbviteli bizottsága szakszerű és jogszerű döntést hozott. A jogi bizottság jóváhagyta és megállapította, hogy az eljáró verseny és fellebbviteli bizottság a tényállást helyesen állapította meg és az MLSZ szabályainak megfelelő döntést hozott.

A megyei bajnokságot a Bányász SE Sárisáp csapata nyerte meg, megelőzve a második helyezett Etei SE és a harmadik Lábatlani ESE csapatát. A Kecskéd KSK a hatodik helyen végzett.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok