Játékvezetői edzőtábor

2018. augusztus. 03., 11:38   |    

Játékvezetői edzőtábor

A Tatai Olimpiai edzőtáborban került megrendezésre az idei játékvezetői edzőtábor

Játékvezetői edzőtábor

Több, mint 100 játékvezető ellenőr részvételével rendezték meg a Tatai Olimpiai Edzőtáborban a Komárom-Esztergom megyei sípmesterek nyári továbbképzését az elmúlt hétvégén.

A pénteki napon a feltörekvő fiatalok, hivatalosan akadémiai kerettagok vettek részt szakmai előadásokon és adtak számot magasabb szinten elméleti tudásukról.

Szombaton reggel már a teljes keret tehetett eleget a fizikai próbatételeknek, mely egy úgynevezett intervall futásból (76 méter sprint és 25 méter séta váltakozása, melyeket meghatározott időhatáron belül kell teljesíteni) és rövid sprintekből ( 30 és 40 méter) állt. Az elméleti tudást vasárnap bizonyíthatták a kollégák. Akinek nem sikerült a vizsga vagy nem tudott jelen lenni a megmérettetésen, az a pót-teszten ismételhet, illetve pótolhatja a tesztet.

Erős Gábor, a Játékvezetői Bizottság elnöke elmondta, hogy a kicsit szárazabb, ám annál hasznosabb szakmai előadásokon kívül idén egy csapatépítő versennyel és a MOL Vidi-Paks NBI-es mérkőzés megtekintésével színesítették a programot, amely az utólagos vélemények alapján nagyon pozitív visszhangot váltott ki a résztvevők között.

Az elméleti teszt érdekessége, hogy online vagy okos eszközön is megoldhatóak voltak a kérdések.

A Komárom-Esztergom megyei Játékvezetői Bizottság munkájának fontos és egyben nagyon látványos része a nemzetközi sztenderdek alapján bevezetett felszerelés egységesítés, mind a pályán, mind pedig az utazás, illetve az összetartásokon viselt felszerelések tekintetében, mely program szintén nagyon sikeres a játékvezetők körében.

Összességében elmondható, hogy mind a játékvezetők, mind pedig az újítások nagyon jól vizsgáztak a nyári táborban, mely minden évben talán a legjobban várt rendezvényünk.

A fizikai és elméleti teszt teljesítése után a megyei játékvezetők felkészülten várják a megyei bajnokságok rajtjait.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Megyénk lesz  a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

2018-10-19 13:07:12

Megyénk lesz a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

Október 24-én az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága lesz a házigazdája az U19 és U16 fiú valamint a lány U19-es regionális megye válogatott tornának.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2018-10-19 13:05:48

Rangadók hétvégéje

A hétvégén több rangadó is lesz a megyei bajnokságokban.

Bajnokság
Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

2018-10-12 13:29:07

Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

Az MLSZ pályaépítési programjának, a TAO-nak és az önkormányzatnak köszönhetően épült meg Mocsán az új többfunkciós rekortán pálya.

Bajnokság
Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

2018-10-08 15:59:56

Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

A Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának delegációja partnertalálkozón vett részt Németországban. A már 26 éve fennálló partnerkapcsolat eddigi működéséről és további terveiről egyeztettek a delegáció tagjai.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok