Játékvezetői edzőtábor

2018. augusztus. 03., 11:38   |    

Játékvezetői edzőtábor

A Tatai Olimpiai edzőtáborban került megrendezésre az idei játékvezetői edzőtábor

Játékvezetői edzőtábor

Több, mint 100 játékvezető ellenőr részvételével rendezték meg a Tatai Olimpiai Edzőtáborban a Komárom-Esztergom megyei sípmesterek nyári továbbképzését az elmúlt hétvégén.

A pénteki napon a feltörekvő fiatalok, hivatalosan akadémiai kerettagok vettek részt szakmai előadásokon és adtak számot magasabb szinten elméleti tudásukról.

Szombaton reggel már a teljes keret tehetett eleget a fizikai próbatételeknek, mely egy úgynevezett intervall futásból (76 méter sprint és 25 méter séta váltakozása, melyeket meghatározott időhatáron belül kell teljesíteni) és rövid sprintekből ( 30 és 40 méter) állt. Az elméleti tudást vasárnap bizonyíthatták a kollégák. Akinek nem sikerült a vizsga vagy nem tudott jelen lenni a megmérettetésen, az a pót-teszten ismételhet, illetve pótolhatja a tesztet.

Erős Gábor, a Játékvezetői Bizottság elnöke elmondta, hogy a kicsit szárazabb, ám annál hasznosabb szakmai előadásokon kívül idén egy csapatépítő versennyel és a MOL Vidi-Paks NBI-es mérkőzés megtekintésével színesítették a programot, amely az utólagos vélemények alapján nagyon pozitív visszhangot váltott ki a résztvevők között.

Az elméleti teszt érdekessége, hogy online vagy okos eszközön is megoldhatóak voltak a kérdések.

A Komárom-Esztergom megyei Játékvezetői Bizottság munkájának fontos és egyben nagyon látványos része a nemzetközi sztenderdek alapján bevezetett felszerelés egységesítés, mind a pályán, mind pedig az utazás, illetve az összetartásokon viselt felszerelések tekintetében, mely program szintén nagyon sikeres a játékvezetők körében.

Összességében elmondható, hogy mind a játékvezetők, mind pedig az újítások nagyon jól vizsgáztak a nyári táborban, mely minden évben talán a legjobban várt rendezvényünk.

A fizikai és elméleti teszt teljesítése után a megyei játékvezetők felkészülten várják a megyei bajnokságok rajtjait.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok