Három csapatot avathatnak bajnokká vasárnap

2014. május. 23., 15:48   |    

Három csapatot avathatnak bajnokká vasárnap

A Tata, a Bakonyszombathely és a Vértestolna már bajnoki címet ünnepelhetne vasárnap...

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Kecskédnek és a Bányász SE Sárisápnak, a Lábatlannak és az Etének is van még esélye az aranyérem megszezésére. A pontvadászatból még három forduló van hátra. A második vonalban, illetve a harmadosztály Déli- és Északi csoportjában is bajnokot avathatnak vasárnap. Amennyiben a megye II-ben nyer a Tata, egy szinttel lejjebb pedig a Bakonyszombathely és a Vértestolna, akkor már bonthatják is a pezsgőt a csapatok.

A párosítások: Atlasz Geodézia megyei I. osztály, 28. forduló: szombat 18 óra: Komárom-Ács. Vasárnap 18 óra: Kecskéd-Bana, Ete-Oroszlány, Bányász SE Sárisáp-Környe (Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban rendezik), Lábatlan-Tardos, Tokod-Vértesszőlős, Bábolna-Esztergom, Nagyigmánd-Zsámbék (Csémen rendezik).

Montana megye II. osztály, 28. forduló: szombat 18 óra: Tát-Piliscsév. Vasárnap 17 óra: Kocs-Vértessomló. 18 óra: Nyergesújfalu-Várgesztes (Bajóton rendezik), Bokod-Dunaszentmiklós (Oroszlányban rendezik), Gyermely-Szomor-Ászár, Sárisáp II.-Koppánymonostor, Mocsa-Süttő, Tata-TABAK Tokodaltáró.

Mészáros&Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, 28. forduló: szombat 18 óra: Baj-Réde (Vértesszőlősön rendezik). Vasárnap 18 óra: Szákszend-Bakonyszombathely, Kisigmánd-Tárkány, Dad-Csém, Bakonysárkány-Kerékteleki, Felsőgalla-Kisbér, Császár-Kömlőd. Szabadnapos: Súr.

Tartalék, 28. forduló: vasárnap 16 óra: Szákszend II.-Bakonyszombathely II., Császár II.-Kömlőd II.

Északi csoport, 24. forduló: vasárnap 18 óra: Csolnok-Annavölgy, Almásfüzitő-Bajna, Szárliget-Naszály, Kesztölc-Pilismarót, Héreg-Szomód, Hajdu Antal Ferences DSE Esztergom-Vértestolna, Epöl-Máriahalom-Vértesi Erőmű.

Tartalék, 24. forduló: vasárnap 16 óra: Csolnok II.-Annavölgy II., Szárliget II.-Naszály II., Hajdu Antal Ferences DSE Esztergom II.-Vértestolna II., Epöl-Máriahalom II.-Vértesi Erőmű II.

(Az U19-es mérkőzéseket a felnőttek mérkőzései előtt két órával rendezik.)


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok