Gyermekszektor a hazai rendezésű U17-es Európa Bajnokságon

2023. május. 05., 13:46   |    

Gyermekszektor a hazai rendezésű U17-es Európa Bajnokságon

2023. május 17. és június 2. között Magyarország rendezi az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a Grassroots programokban résztvevő iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyerekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében – korlátozott számban – térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzéseket és együtt szurkolhassanak. Kísérők részére jegyet igényelni minimum 10 gyerekenként + 2 felnőtt kísérő számára lehet. (pl.: 10 gyerek + 2 felnőtt kísérő, 20 gyermek + 4 kísérő).

A jegyigényeket kérjük a vida.imre@mlsz.hue-mail címre elküldeni. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a csatolt Excel-tábla megfelelő kitöltése esetén tudunk kuponkódot küldeni! További információk:

•     A jelentkezés nem jelent automatikusan belépőjegyet, mivel azok száma korlátozott!

•     A jegyigényeket az e-mailben beérkező helyesen kitöltött táblázatok sorrendjében bíráljuk el.

•     Az elfogadott jegyigényekről a táblázatok ellenőrzése után, e-mailben küldünk tájékoztatást.

•     Az elfogadott jegyigényekről szóló tájékoztató e-mail után, kuponkódot küldünk a kontakt e-mail címre, amivel a https://meccsjegy.mlsz.hu/weboldalon az adatok megadása után ingyenesen lehet megvásárolni a jegyeket.

Jó szurkolást kívánunk!

 

 

 


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok