Grassroots Ovifoci-fesztivál Tatabányán

2014. május. 31., 13:47   |    

Grassroots Ovifoci-fesztivál Tatabányán

A tatabányai Grosics Gyula Stadionban rendezték a Grassroots Ovifoci-fesztivál.

Baranya István, a megyei igazgatóság szakmai igazgatójától megtudtuk, a rendezvényen 12 óvodából 106 gyermek vett részt a programon.

A fesztivált dr. Kancz Csaba, a megyei labdarúgó-szövetség társadalmi elnöke, Tatabánya alpolgármester nyitotta meg, aki beszédében a labdarúgó utánpótás-nevelés jelentőségéről szólt. Szerinte a tatabányai futball - hosszú távon - akkor válik igazán eredményessé, ha óvodás kortól a felnőtt korig átfogó rendszerben és szakmaisággal foglalkoznak a gyerekekkel. Megköszönte az óvónőknek, szülőknek a lelkes hozzáállást felkészítést, kísérést.

Baranya István elmondta azt is, hogy szeptembertől Magyar Labdarúgó Szövetség felügyelet és támogatás mellett indítja el Tatabányán a Grassroots Ovifoci Programot, ahol számolnak a már működő labdarúgó óvodákkal és a új belépőkkel is. Egyre több hölgy és óvónő jelentkezik az edzőképző tanfolyamokra, ami nagy lendületet adhat a női és az óvodás labdarúgásnak.

Ezt követően Csicsai Károly, Plotár Gyula, Nagy Richard, Klausz László, Solymos Tibor, Szakács Tamás és más munkatársak vezetésével indult a program. Minden kisóvodás és felkészítő óvónő Grassroots érmet kapott.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok