Feljutott a harmadosztályba a Komárom

2018. június. 17., 19:44   |    

Feljutott a harmadosztályba a Komárom

A hazai után az idegenbeli meccsen is győzni tudott Bozsik Péter csapata.

Sikerrel vette az NB III.-as osztályozó visszavágóját is a Komárom Székesfehérváron. Emlékezhetünk, az első meccsen hazai pályán 2-0-ra tudott nyerni Bozsik Péter csapata, de a visszavágó még hátravolt. Szombaton aztán ezt is letudta a Komárom, méghozzá 2-1-es győzelemmel, ezzel pedig sikeresen feljutott az NB III.-ba. A csapat legeredményesebb játékosai Solymos Zoltán és Kenesei Krisztián voltak, mindketten 2-2 góllal járultak hozzá az osztályozón a feljutáshoz.
A Komárom jövőre olyan csapatokkal csaphat össze a harmadosztályban, mint a friss feljutó Sárvár, az előző szezon ezüstérmese, az Ajka, a Pápa, és a budapesti csapatok közül több is a Nyugati-csoportba kerülhet.
Ikarus-Maroshegy-Komárom VSE 1-2 (0-2)
Székesfehérvár, vezette: Csonka B. (Antal P., Kormányos II. G., Szvetnyik B.)
Ikarus: Matócza – Hart (Szente, 46.), Horváth Zs., Jámbor, Dopuda (Varga, 74.), Tóth, Bencze, Klémán (Kovács, 81.), Andróczi, Farkas, Pongrácz. Vezetőedző: Gelencsér Tibor.
Komárom: Rigó – Módi, Kovács, Szalai (Kiss, 59.), Schiller, Végh T. (Szabó, 79.), Musitz, Solymos, Katona, Kenesei, Végh B. (Molnár, 81.). Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gólszerzők: Bencze (56.), illetve Solymos (9.), Kenesei (33.)
Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: Nem játszottunk látványos focit, de szervezettek, fegyelmezettek voltunk. Hamar szereztünk két gólt, így megnyugodhattunk. Gratulálok a csapatomnak a feljutáshoz, és köszönöm az egész éves munkájukat.
További feljutók: Sárvár, Sajóbábony, Nagykanizsa, Eger, Kecskemét, Taksony, Sényő, Méhkerék.


További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok