Általános

Ezt várják a hazai vezetőedzők az első osztály 14. fordulója előtt

2017. november. 10., 20:11

Ezt várják a hazai vezetőedzők az első osztály 14. fordulója előtt

A hazaiak vezetőedzői nyilatkoznak a forduló előtt.

A hazaiak vezetőedzői nyilatkoznak a forduló előtt.
November 11., szombat, 13:30

FC Esztergom–Tatai AC
Veress Balázs, az Esztergom vezetőedzője: – Az elmúlt hetek eredményességét szeretnénk folytatni. Amennyiben a saját magunk által elvárt játékunkat tudjuk nyújtani, úgy a Tata ellen is sikeresek lehetünk.

Komárom VSE–Sárisápi BSE
Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – Nekünk most két hét szünetünk volt, ezt igyekeztünk több szempontból is kihasználni. Az előző héten egy utolsó felpörgetést csináltunk. A hétvégén pihentek a játékosok, a családdal tölthették a napokat. Egy hasonló mérkőzésre készülünk, mint amelyek jellemzőek voltak ősszel. Bízom benne, hogy friss lesz a csapat, és be tudjuk húzni. Nem tudjuk, melyik a Sárisáp igazi arca, hullámzó a teljesítményük. A döntő az lesz, hogy mi hogy tudjuk felpörgetni magunkat.

November 12., vasárnap, 13:30

Zsámbéki SK–Koppánymonostori SE
Bodó László, a Zsámbék vezetőedzője: – Ami a héten a csapattal történt, azután csoda kategória lenne, hogy ha a három pontot otthon tartanánk. Remélem, vannak csodák...

Wati Kecskéd KSK–Nyergesújfalu SE
Wéber Balázs, a Kecskéd vezetőedzője: – A múlt heti második félidei játékra és hozzáállásra lehet alapozni, amikor négy-öt helyzetből és nem pedig a semmiből egyenlítettünk a Zsámbék otthonában. Van eltiltottunk és sérült játékosunk is, de ennek ellenére bízom abban, hogy a három pontot otthon tudjuk tartani a rapszodikusan szereplő vendégekkel szemben.

Nagyigmándi KSK–OBSK Oroszlány
Mohácsi Antal, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Ez a félév nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Előrébb kellene állnunk a táblázaton. Az elmúlt hetekben a játékunk sokat javult, reméljük, ez most szerencsével is párosul, és végre tudunk pontot vagy pontokat szerezni.

Bokod Transintertop–Bábolnai SE
Babicz Pál, a Bokod játékos-edzője: – Utolsó hazai mérkőzésünk következik. Szeretnénk végre újra pontot szerezni. Biztosan nem lesz egyszerű, tekintve az ellenfelet, illetve hogy a hiányzóink listája hosszabb, mint a hadra foghatóké.

Ácsi Kinizsi SC–Vértessomlói KSK
Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárki ellen is biztosra mehetnénk. Az biztos, hogy egy kőkemény mérkőzés vár ránk. Győzelemmel szeretnénk hazai pályán aratni.

Címkék:

További hírek

Általános
Fociztak a megyei játékvezetők

2017-12-15 09:51:51

Fociztak a megyei játékvezetők

Összecsaptak a régiók.

Általános
Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

2017-12-07 08:20:44

Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

Tovább erősödtek a kapcsolatok.

Általános
Negyedik helyen zárt válogatottunk

2017-12-04 13:44:19

Negyedik helyen zárt válogatottunk

Amatőr válogatottunk két döntetlennel és két vereséggel zárta a régiós tornát Vas megyében.

Általános
Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

2017-11-28 10:11:06

Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

A Komárom-Esztergom megyei válogatott a hétvégén regionális tornán veszt részt. Az ellenfelek Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala és Veszprém megye legjobbjai lesznek a két napos tornán.

Értesítők, információk

Szponzorok