Általános

Ezt várják a hazai vezetőedzők a forduló előtt

2017. november. 18., 11:11

Ezt várják a hazai vezetőedzők a forduló előtt

Tatai AC–Wati Kecskéd KSK Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – A múlt héten egy jó ellenfelet sikerült legyőznünk. A Kecskéd elleni mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek. A helyezésük nem tükrözi, hogy valójában milyen csapat. Nekünk van egy eltiltottunk, de nem lehet más a célunk, mint itthon tartani a három pontot!

November 18., szombat, 13:00
Tatai AC–Wati Kecskéd KSK
Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – A múlt héten egy jó ellenfelet sikerült legyőznünk. A Kecskéd elleni mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek. A helyezésük nem tükrözi, hogy valójában milyen csapat. Nekünk van egy eltiltottunk, de nem lehet más a célunk, mint itthon tartani a három pontot!

Koppánymonostori SE–Ácsi Kinizsi SC
Vigh László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – Nehéz mérkőzésre számítok. Nagyon sok az ismerős a két csapatban. Azt látjuk, hogy az Ács együttese meglehetősen sok gólt rúg, egyénileg jobbak, mint ahogy szerepelnek. Tisztában vagyunk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, ami ránk vár szombaton.

November 19., vasárnap, 13:00
Nyergesújfalu SE–Zsámbéki SK
Hajnal Zoltán, a Nyergesújfalu vezetőedzője: – Biztatóan nézünk a mérkőzés elé. Remélem, hogy mindenki érzi a helyzetnek a súlyát. Nagyon nehéz lesz a feladat, mert egy jó csapat ellen játszunk. Ha a maximumot hozzák a srácot, akkor nyernünk kell.

Vértessomlói KSK–Komárom VSE
Schöffer Antal, a Komárom vezetőedzője: – Nagyon jó edzővel és játékosállománnyal rendelkező Komárommal érkezik hozzánk. Mint minden csapatnak, nekünk is a tisztes helytállás lehet a cél.

Sárisápi BSE–Vértesszőlősi SE
Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Önbizalmunk mélyponton, formánk enyhén szólva ingadozó. Így várjuk a „Kipu” vezette bajnokcsapatot. Megpróbáljuk összekapni magunkat, lelkes odaadó játékot szeretnék látni végre!

Bábolnai SE–Nagyigmándi KSK
Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, mivel szomszédvári rangadóról van szó. A két csapat helyezése csalóka lehet, de a héten készültünk, és remélem, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani a Nagyigmánddal.

OBSK Oroszlány–FC Esztergom
Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Remélem, hogy folytatjuk a múltheti játékunkat. Egy fiatal csapat érkezik hozzánk, akinél egy meghatározó játékos nem fog játszani. Gondolom, hogy így is odateszik magukat. Idegenben nem igazán szerepelnek jól, de ez nem téveszt meg bennünket. Úgy gondolom, hogy hazai pályán mi vagyunk az esélyesek, és ezt be is akarjuk bizonyítani. Két mérkőzés van hátra, mind a kettőt itthon játsszuk, jól szeretnénk befejezni a szezont.

Címkék:

További hírek

Általános
Fociztak a megyei játékvezetők

2017-12-15 09:51:51

Fociztak a megyei játékvezetők

Összecsaptak a régiók.

Általános
Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

2017-12-07 08:20:44

Partnertalálkozón vett rész a megyei igazgatóság

Tovább erősödtek a kapcsolatok.

Általános
Negyedik helyen zárt válogatottunk

2017-12-04 13:44:19

Negyedik helyen zárt válogatottunk

Amatőr válogatottunk két döntetlennel és két vereséggel zárta a régiós tornát Vas megyében.

Általános
Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

2017-11-28 10:11:06

Ezt várja Karcagi Pál a megyei válogatottak régiós tornájától

A Komárom-Esztergom megyei válogatott a hétvégén regionális tornán veszt részt. Az ellenfelek Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala és Veszprém megye legjobbjai lesznek a két napos tornán.

Értesítők, információk

Szponzorok