Évzárót tartott a megyei igazgatóság

2018. december. 13., 11:55   |    

Évzárót tartott a megyei igazgatóság

Tatabányán a Sporthotel Étteremben tartotta csapat évzáróját a megyei igazgatóság. A rendezvényt dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott, az MLSZ megyei társadalmi elnöke nyitotta meg 60 fő előtt, aki megköszönte a klubvezetők éves munkáját.

Az elnök külön kiemelte a megyei infrastrukturális beruházásokat, melyben a legnagyobb előrelépés történt az elmúlt években. Khéner László megyei igazgató összefoglalta az évben történt eseményeket. Nagy horderejű változás volt az utánpótlás versenyrendszer átalakítása, de a sportvezető kitért a nemzetközi partnerkapcsolatokra, a grassroots területekre és az infra fejlesztésekre is. Baranya István a szakmai bizottság elnöke a szakmai munka minőségének a javítására hívta fel a figyelmet. Tóth Attila a versenybizottság elnöke elmondta, hogy az év nagyobb problémák nélkül ért véget és ez köszönhető a csapatoknak is.  

 

Az igazgatóság külön évzárót tartott a grassroots területeken közreműködő edzőknek. A Bozsik egyesületi, intézményi, fair play és megyeválogatottnál dolgozó kollégáknak Khéner László megyei igazgató, Csák Albert grassroots koordinátor és Magyar Sándor intézményi koordinátor köszönte meg az éves munkát.

Az évzáró vacsorával ért véget.


További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok