ELSŐ HELYEZÉST ÉRT EL MEGYÉNK AMATŐRVÁLOGATOTTJA VESZPRÉMBEN

2022. január. 24., 15:43   |    

ELSŐ HELYEZÉST ÉRT EL MEGYÉNK AMATŐRVÁLOGATOTTJA VESZPRÉMBEN

Balatonfüreden és Veszprémben került megrendezésre a Veszprém megyei igazgatóság által szervezett 6. Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Torna selejtezőcsoportja, melyen öt megye együttese vett részt. A Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megye legjobbjaiból álló válogatottak kétnapos versengésben küzdöttek meg az országos döntőbe jutásért.

Megyénk együttese a zord időjárási viszonyok ellenére került csoportgyőztesként az országos döntőbe, megelőzve Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas és Zala megyét. A díjakat Császár László MLSZ megyei társadalmi elnök és Finta Péter megyei igazgató adta át. Az országos négyes döntőre február 5-6-án kerül sor Balatonalmádiban. A négyes döntőbe Baranya, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Komárom-Esztergom megye válogatottja került.

Bodó László szövetségi edző nyilatkozata:

„Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy képviselhettük Komárom-Esztergom megyét a MAVON tornán. Olyan igazi sportemberekkel sikerült ezt az eredményt elérnünk, akik büszkén viselték a megye mezét és büszkén képviselték a megyénket. Egy izgalmakkal, örök emlékekkel teli, jól megszervezett hétvégét töltöttünk a Balaton partján. Köszönet a csupa szív játékosoknak, a stábtagoknak (Bors Attila szövetéségi edző, Szekér Pál kapusedző, Kemenesi Krisztián kapusedző, Lovász Luca technikai vezető) és a szervezőknek az alázatos munkájáért! A két hét múlva megrendezésre kerülő döntő csak hab a tortán, nekünk veszteni valónk nincsen, mi csak nyerhetünk.”

A tornán megyénk csapata a következő eredményeket érte el:

Komárom-Esztergom megye válogatottja:

Szakmai stáb:

Bodó László szövetségi edző

Bors Attila szövetéségi edző

Lovász Luca Borbála technikai vezető

Szekér Pál kapusedző

Kemenesi Krisztián kapusedző

Gratulálunk a csapatnak és sok sikert kívánunk az országos döntőben!

Hajrá Komárom-Esztergom!


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok