Elkezdték a bírók képzését megyénkben

2018. január. 16., 09:29   |    

Elkezdték a bírók képzését megyénkben

Kassai Viktor és Erős Gábor is ott volt a megnyitón.

Kassai Viktor és Erős Gábor, többek között a 2011-es Bajnokok Ligája döntőjének játékvezetői nyitották meg a megyei játékvezetők képzését. A két megyei születésű sportember (Kassai Viktor Tatabányán, Erős Gábor Esztergomban látta meg a napvilágot) jelenléte sokat jelenthet a jelentkezőknek. Az idei játékvezetői képzésen zömében a 16–20 éves korosztály volt jelen. A tanfolyam nemcsak Tatabányán, de Esztergomban is folyik, így egyszerre két csoport végezhet. Erős Gábor, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei játékvezetői bizottságának elnöke beszédében örömét fejezte ki a sok tettre kész fiatal arc láttán, és reméli, hogy a sikeres vizsgák után a pályákon találkoznak majd. Elárulta, hogy nem könnyű játékvezetővé válni, még nehezebb annak is maradni, de aki hisz magában, szép karrier várhat rá.
Ezek után Kassai Viktor vette át a szót. A tatabányai játékvezető arról ejtett szót, hogy a jelenlévők közül valószínűleg nem lesz mindenki játékvezető, és az első mérkőzéseken a nézők nem virágcsokorral fogják várni őket, de ettől függetlenül ha ezt választotta hivatásának, tartson is ki mellette.
– A vizsga nehéz, de aki becsülettel felkészül, annak nem jelenthet gondot – zárta szavait Kassai Viktor. A most induló képzésen a sikeres vizsgát tevők már tavasszal mérkőzést vezethetnek.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok