Elkezdték a bírók képzését megyénkben

2018. január. 16., 09:29   |    

Elkezdték a bírók képzését megyénkben

Kassai Viktor és Erős Gábor is ott volt a megnyitón.

Kassai Viktor és Erős Gábor, többek között a 2011-es Bajnokok Ligája döntőjének játékvezetői nyitották meg a megyei játékvezetők képzését. A két megyei születésű sportember (Kassai Viktor Tatabányán, Erős Gábor Esztergomban látta meg a napvilágot) jelenléte sokat jelenthet a jelentkezőknek. Az idei játékvezetői képzésen zömében a 16–20 éves korosztály volt jelen. A tanfolyam nemcsak Tatabányán, de Esztergomban is folyik, így egyszerre két csoport végezhet. Erős Gábor, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei játékvezetői bizottságának elnöke beszédében örömét fejezte ki a sok tettre kész fiatal arc láttán, és reméli, hogy a sikeres vizsgák után a pályákon találkoznak majd. Elárulta, hogy nem könnyű játékvezetővé válni, még nehezebb annak is maradni, de aki hisz magában, szép karrier várhat rá.
Ezek után Kassai Viktor vette át a szót. A tatabányai játékvezető arról ejtett szót, hogy a jelenlévők közül valószínűleg nem lesz mindenki játékvezető, és az első mérkőzéseken a nézők nem virágcsokorral fogják várni őket, de ettől függetlenül ha ezt választotta hivatásának, tartson is ki mellette.
– A vizsga nehéz, de aki becsülettel felkészül, annak nem jelenthet gondot – zárta szavait Kassai Viktor. A most induló képzésen a sikeres vizsgát tevők már tavasszal mérkőzést vezethetnek.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Bajnoki cím után komáromi kupasiker

2018-06-21 11:27:10

Bajnoki cím után komáromi kupasiker

Az NB III.-ba frissen feljutott Komárom VSE győzelmével ért véget a második alkalommal kiírt Megyei Kupa.

Bajnokság
Feljutott a harmadosztályba a Komárom

2018-06-17 19:44:06

Feljutott a harmadosztályba a Komárom

A hazai után az idegenbeli meccsen is győzni tudott Bozsik Péter csapata.

Bajnokság
Németországban a fiatalok

2018-06-15 16:57:32

Németországban a fiatalok

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok