Bakonyszombathely: két csapatuk is aranyérmet érdemelt ki

2014. június. 12., 07:42   |    

Bakonyszombathely: két csapatuk is aranyérmet érdemelt ki

A Bakonyszombathelyi KSE megyei harmadosztályú csapata, illetve tartalékjai is aranyérmet szereztek a vasárnap befejeződött bajnokságban.

Tizenöt esztendővel ezelőtt országos szenzációnak számított, hogy a megyei harmadosztályban szereplő Bakonyszombathelyi KSE csapata sorra kapta a méretes zakókat. Szinte minden együttes azzal számolhatott, hogy a Kisbér melletti kistelepülés együttese ellen gólkülönbséget javít. Annak idején még Várhidi Péter volt szövetségi kapitány is ellátogatott az egyik mérkőzésükre, hogy bátorítsa a srácokat.

A bakonyszombathelyiek úgy fogalmaztak: most visszaadta a sors nekik azt, amit akkor elvett tőlük, ugyanis csapatuk tavaly még gólkülönbséggel a második helyre szorult, most viszont már utcahosszal, kilenc pont előnnyel nyerte a bajnokságot. Gólkülönbségük sem akármilyen, játékosaik 159 alkalommal találtak az ellenfeleik hálójába, és mindössze 27-szer mondott csütörtököt a védelmük. Egyedül csak a Bakonysárkány tudott nyerni ellenük, akkor 5-2 volt a meccs végeredménye.

Külön öröm az egyesület vezetői, illetve a szurkolók számára, hogy a bakonyszombathelyi tartalékcsapat is remek szezont tudhat a háta mögött, együttesük szintén aranyérmet érdemelt ki a vasárnap befejeződött szezonban.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok