Az újonc Tata a bronzérmes Lábatlant fogadja

2014. augusztus. 15., 15:18   |    

Az újonc Tata a bronzérmes Lábatlant fogadja

A hétvégén megkezdődnek a küzdelmek a megyei labdarúgó-bajnokságokban is.

A bajnok és megyei kupagyőztes Sárisáp a Tokod csapatát látja vendégül az első napon, az ezüstérmes Ete az Ács vendége lesz, míg a bronzérmes Lábatlan az újonc Tatához látogat. A pontvadászat őszi idénye alatt az Esztergom, a Komárom és a Vértesszőlős szombatonként játssza hazai mérkőzéseit. A Tata az Edzőtáborban látja vendégül ellenfeleit.

A Komárom U19-es csapata helyett a Naszály U19-es együttese szerepel majd a fiataloknál. Az első fordulóban a Naszály–Oroszlány mérkőzést szombaton 14 óra 30-tól tartják Naszályon.

A második vonalban a Tát és a Nyergesújfalu rendezi majd szombatonként a hazai mérkőzéseit. A Bokod hazai meccseit Oroszlányban rendezi.

A harmadosztály Déli csoportjában a Baj hazai mérkőzéseit szombatonként vívja, ellenfeleit a vértesszőlősi pályán fogadja.

A párosítások:

Atlasz Geodézia megyei I. osztály, felnőtt: 1. forduló: szombat 17 óra: Komárom–Oroszlány. Vasárnap 17 óra: Kecskéd–Bana, Sárisáp–Tokod, Ács–Ete, Tardos–Vérteszőlős, Zsámbék–Környe, Tata–Lábatlan, Bábolna–Esztergom.

Montana megyei II. osztály, felnőtt: 1. forduló: szombat 17 óra: Tát–Várgesztes. Vasárnap 17 óra: Nagyigmánd–Kocs, Bakonyszombathely–Nyergesújfalu, Gyermely-Szomor–Vértesi Erőmű, Vértessomló–TABAK Tokodaltáró, Bokod–Koppánymonostor, Piliscsév–Ászár, Mocsa–Süttő.

Mészáros&Mészáros megyei III. osztály, Déli csoport, felnőtt: 1. forduló: szombat 17 óra: Baj–Szákszend. Vasárnap 17 óra: Felsőgalla–Bakonysárkány, Réde–Naszály, Kisbér–Csém, Császár–Tárkány, Kerékteleki–Kömlőd. Szabadnapos: Dad.

Tartalék: 1. forduló: vasárnap 15 óra: Kömlőd II.–Kisbér II., Császár II.–Szákszend II.

Északi csoport, felnőtt: 1. forduló: vasárnap 17 óra: Dunaszentmiklós–Vértestolna, Epöl-Máriahalom–Pilismarót, Héreg–Annavölgy, Szárliget–Nagysáp, Csolnok–Kesztölc, Almásfüzitő–Szomód. Szabadnapos: Ceferino Roma Csapat.

Tartalék 1. forduló: vasárnap 15 óra: Csolnok II.–Kesztölc II., Almásfüzitő II.–Szomód II., Epöl-Máriahalom II.–Szárliget II.

(Az U19-es mérkőzéseket a felnőttek meccsei előtt két órával rendezik.)


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok