Átvették a diplomákat a megyei sportvezetők

2018. április. 27., 07:33   |    

Átvették a diplomákat a megyei sportvezetők

Több ismerős név is van a listában.

20 sportvezető  vehette át a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett Amatőr sportvezetői diplomát. A megyei igazgatóság az év elején szervezett sportvezetői tanfolyamot a megyében dolgozó sportvezetőknek, edzőknek. A tanfolyamra 25 fő jelentkezett, ebből 20 fő vizsgázott le.  A hallgatók megismerkedhettek az MLSZ különböző szabályzataival (versenyszabályzat, átigazolási, fegyelmi stb.),  versenyszervezéssel,  a nemzetközi (FIFA, UEFA) és a magyar labdarúgás (MLSZ, megyei igazgatóságok) felépítésével valamint más egyéb területekbe  (pl.  játékvezetési, TAO, edzőképzési ismeretek) is betekintést nyerhettek.  

A diplomaátadóra Tatabányán a Pomdoro Étterem különtermében került sor, ahol dr. Kancz Csaba megyei kormánymegbízott, az MLSZ Megyei társadalmi elnöke, valamint Khéner László MLSZ megyei igazgató adták át az okleveleket. A rendezvényen részt vett még az igazgatóság részéről Tóth Attila a Versenybizottság elnöke és Hufnágel Ákos a Fegyelmi bizottság elnöke. Az igazgatóság idén még egy tanfolyam szervezését tervezi, várhatóan 2018 őszén.

 

Vizsgázott hallgatók névsora:

 

ROBOTKA BENCE    
 RICHTER TAMÁS
BOROS GYÖRGY
BERECZ DEZSŐ
SZABÓ CSABA GÁBOR
BEIGELBECK GÁBOR
HERCZEG CSABA
HAGYMÁSI ZOLTÁN
HORVÁTH ATTILA
MOHÁCSI ANTAL
UBORNYÁK ATTILA
BALLABÁS MELINDA
JUHÁSZ DÁVID
VERESS BALÁZS
BABICZ PÁL
HORN VERONIKA PETRA
SIPOS ISTVÁN
BERBER JÓZSEF
LIGETI ANDRÁS
KISS SZABOLCSNÉ


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

2019-01-16 08:27:35

Elkezdődött az alapfokú játékvezető tanfolyam

Tatabányán elkezdődött az alapfokú játékvezetői tanfolyam. Az első órán 33 fő jelent meg, amit több mint kétszerese a tavaly jelentkezetteknek.

Bajnokság
Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

2019-01-14 08:56:52

Igazgatóságok focitornáján szerepelt csapatunk

Az MLSZ minden évben megrendezi a megyék közötti focitornát az igazgatóságon dolgozó elnökségi és bizottsági tagoknak valamint a hivatali dolgozóknak.

Bajnokság
Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

2019-01-11 10:14:12

Sportszervezői tanfolyam indul megyénkben

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága Amatőr sportszervezői tanfolyamot indít februárban a megyében működő sportszakemberek (szakosztályvezetők, technikai vezetők, edzők) részére.

Bajnokság
Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

2019-01-09 09:06:19

Elhunyt Osvald Béla, egykori csatár és sikeredző

Fájó szívvel tudatta családja, hogy elhunyt Osvald Béla, egykori kiemelkedő, esztergomi csatár és sikeredző. Nevéhez fűződik a város egyetlen NB-s bajnoki címe.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok