Átadták az edzőknek a diplomákat

2014. május. 11., 14:52   |    

Átadták az edzőknek a diplomákat

A Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága Grassroots C edzői diplomákat adott át Esztergomban. Megyénkben összesen tizenheten szereztek oklevelet, a szakemberek döntően utánpótlás korosztályú játékosokkal foglalkoznak majd.

Az átadón jelen volt Khéner László megyei igazgató, Bánfi János, a szövetség megyei elnökségi tagja, egyben az FC Esztergom elnöke, Baranya István megyei szakmai igazgató, valamint Csák Albert Grassroots-koordinátor.

Khéner László mindenekelőtt a szakmai munka javítására hívta fel a figyelmet. - Egyetlen tehetséges futballistát sem veszíthet el a magyar labdarúgás. Ebben óriási felelőssége van a megyei edzőknek - hangsúlyozta az igazgató.

Baranya István úgy vélekedett, a képzés értékes tudásanyaghoz juttatta a résztvevőket, és abbéli reményének adott hangot, hogy a tanultakat valamennyien hasznosítják majd munkájuk során. Ezt követően Bánfi János ismertette az esztergomi labdarúgás stratégiáját, majd Csák Albert látta el jó tanácsokkal a "végzősöket".

A diplomák átadása után az MLSZ megyei igazgatósága vacsorára, kötetlen beszélgetésre invitálta az újdonsült, a remények szerint sokra hivatott edzőket.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok