Átadták a legjobbaknak járó elismerést

2018. június. 23., 12:02   |    

Átadták a legjobbaknak járó elismerést

Díjeső volt Tatán.

A gálán harminc elismerést adtak át. Dr. Kancz Csaba, a szövetség társadalmi elnöke nyitóbeszédében elárulta, hogy klubszimpátiától függetlenül nagyon fontos, hogy a Komárom végül feljutott a harmadosztályba, hiszen ez a megyei labdarúgás fejlődését segíti elő. Ugyanezt kívánja a Tatabányának, illetve riválisainak, hogy minél előbb kerüljenek fel a harmadosztályba. Ugyanekkor gratulált a Dorogi FC elnökének, Mayer Lászlónak is, hiszen a csapat simán bennmaradt a másodosztályban.
Khéner László megyei igazgató elmondta, hogy az évzáró díjátadókon mindig jó a hangulat, hiszen ilyenkor mindenki csak a pozitív dolgokra emlékszik. Azt is megtudtuk az igazgatótól, hogy egy nyugodt, balhémentes szezont tudhatunk magunk mögött.
Völner Pál államtitkár sem maradt ki a Dorogi FC sikereinek méltatásából, valamint kifejtette azt is, hogy mennyire fontos a településeken a labdarúgás, mint összetartó erő.
Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője szerint a megyei futball mindennek az alapja, hiszen a válogatott csak a jéghegy csúcsa, amit a megyei labdarúgók nélkül nem lehetne kivitelezni.
A nyitóbeszédeket követően átadták mind a harminc díjat. Megyei I. év edzője: Bozsik Péter (Komárom). Megyei I. év labdarúgója: Solymos Zoltán (Komárom). Megyei II. év edzője: P. Nagy László (Tatabánya). Megyei II. év labdarúgója: Árvai Dániel (Tatabánya). Megyei II. év edzője: Berlik Zsolt (Almásfüzitő). Megyei III. év labdarúgója: Galba József (Bajót). Év játékvezetője: Kolonics Gábor. Év utánpótlás edzője: Csizmadia Rajmund (Mocsa). Év utánpótlás játékosa: Farkas Zoltán (Ete). Év női edzője: Scheffer Péter (Tata). Év női játékosa: Nagy Orsolya (Tata). Év öregfiúk játékosa: Mester Zoltán Péter (Oroszlány). Ezt követően a gólkirályok következtek: Megyei I. osztály: Solymos Zoltán (Komárom). Megye II. osztály: Árvai Dániel (Tatabánya). Megyei III. osztály Dél: Samu Gábor (Szákszend). Megyei III. osztály Észak: Galba József (Bajót). Megyei III. osztály tartalék: Németh Patrik (Szárliget). Megyei I. osztály, U19: Engelbrecht Attila (Nyergesújfalu). Megyei II. osztály, U19: Kucsera Tamás (Piliscsév). Megyei U16 kiemelt: Nagy Kevin László (Tatabánya). Megyei U16, B-csoport: Fekete Roland (Koppánymonostor). Megyei U14 kiemelt: Pech Barnabás (Vértesi Erőmű). Megyei U14 kelet: Lakatos Norbert (Gyermely). Megyei U14 nyugat: Gusztafik Olivér Máté (Császár). Megyei U19, női: Baldoni Vanessza (Kecskéd). Megyei U17, női: Katona Vanda Laura (Nyergesújfalu). Megyei Öregfiúk: Kovács Róbert (Vértesszőlős). Végül pedig a 24 óra és a kemma.hu közös közönségdíját osztották ki, ahol az olvasóink döntöttek a legjobbakról. A megyei I. osztályban Manga Zsolt (Nyergesújfalu), a megyei másodosztályban Csizmadia Rajmund (Mocsa), a harmadosztályban pedig Bauer Attila (Császár) diadalmaskodott. Ezeket a díjakat a 24 óra főszerkesztője, Takács Zoltán, és az irodavezető Tímár János adták át.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődnek a Magyar Kupa országos küzdelmei

2018-09-20 14:40:18

Elkezdődnek a Magyar Kupa országos küzdelmei

Öt Komárom-Esztergom megyei klub kezdi meg hétvégén szereplését a Magyar Kupa országos főtábláján.

Bajnokság
A biztonságról tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság

2018-09-19 11:27:50

A biztonságról tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom megyei igazgatósága sajtótájékoztatót tartott Tatabányán.

Bajnokság
Döntetlennel zárult a hétvége rangadója

2018-09-17 15:54:24

Döntetlennel zárult a hétvége rangadója

A hétvége Megye I-es rangadóját a tabella első helyén álló Sárisápi Bányász SE vívta a második Oroszlányi SZE-vel.

Bajnokság
Két megyei városban tartották meg a Futball éjszakáját

2018-09-11 13:12:09

Két megyei városban tartották meg a Futball éjszakáját

Első évben rendezték meg a Futball Éjszakája programsorozatot országosan 24 településen.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok