Április 10-ig lehet benyújtani az Amatőr Licencet

2023. március. 28., 12:16   |    

Április 10-ig lehet benyújtani az Amatőr Licencet

Az MLSZ elnökségének az ELN-162/2015. (12.08.) határozata szerint a 2023/2024. bajnoki évre vonatkozóan az NB III. és a megyei (és Budapest) I. osztályú férfi felnőtt bajnokságokban kötelező nevezési feltétel a licenc megszerzése.

A Komárom-Esztergom megyei  I. osztályra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a mellékelten csatolt Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenckérelem, valamint a pályahitelesítési kérelem benyújtási lehetőségét a mai nappal meghirdeti.

A licenckérelmezőt a szabályzat II. Licencrendszer fejezetében leírtak határozzák meg.

A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a budapesti  sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA rendszerébe https://ifa.mlsz.hu/Login  kell 2023. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani. Csak akkor minősül beadottnak a licenckérelem, ha az MLSZ ügyviteli rendszerében (IFA) a kérelem státusza át van állítva beadott státuszra.

A Licencadó e-mailben, telefaxon, postai úton vagy papír alapon benyújtott licenckérelmet, hiánypótlást nem fogad el!

Ehhez segítségül küldjük mellékletben a segédanyagot, valamint a „szakmai terv” sablonját a feltöltés elvégzéséhez.

A licenckérelemhez a szabályzat szerinti benyújtandó dokumentumok:

  • 1. számú melléklet (licenckérelmi adatlap)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.01 - amatőr licenc alapadatok”  és az „AM.02 - licenckérelmező sportszakemberek adatai” kritérium csoportok részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatokat a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell bescannelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

A megyei – budapesti I. osztályú sportszervezetnek kötelezően alkalmaznia kell előírt végzettségű edzőket és amatőr sportszervezői oklevéllel rendelkező sportszakembert, melyek adatait rögzíteni kell a licenckérelmi adatlapban.

  • 2. számú melléklet (bajnoki évadra szóló, pénzforgalmi szemléletű üzleti terv)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoport részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatot a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell bescannelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

A licenckérelem benyújtási évét megelőző első lezárt üzleti évre vonatkozó (2023. áprilisban a 2021. évi) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti aláírt, bélyegzett egyszerűsített éves beszámolót az „AM.03 - Pénzügyi információk”          kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Egyszerűsített éves beszámoló” kategória részbe kell feltölteni.

  • 3. számú melléklet (szakmai terv) az IFA programban az AM.01 részben a dokumentum sablonból letölthető  vagy segítségül az e-mail mellékletében megtalálható és aláírva, bélyegezve kell bescannelni és feltölteni a rendszerbe az „ AM.01 - Amatőr licenc alapadatok” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Szakmai Terv” kategória részbe.
  • A licenceljárási díj befizetését igazoló bizonylat másolata (Megjegyzés: a 2023/2024. bajnoki évre az MLSZ elnökség licenceljárási díjat nem írt elő, ezért igazoló bizonylat csatolása nem kell)

 


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok