Ahol a foci és a Disney-világ találkozik - UEFA-program 5-8 éves lányoknak

2022. szeptember. 20., 09:01   |    

Ahol a foci és a Disney-világ találkozik - UEFA-program 5-8 éves lányoknak

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Az UEFA Playmakers program célja, hogy az öt és nyolc év közötti lányok a varázslatos Disney-világon keresztül ismerkedhessenek meg a labdarúgással olyan környezetben, amelyet kifejezetten a fejlődésükhöz terveztek.
 
A gyerekek a foglalkozásokon népszerű Disney-filmek történetének egy részét játsszák el, miközben mozognak, új barátokra tesznek szert, jól szórakoznak és megismerkednek a legnépszerűbb sportággal, a labdarúgással.

Az UEFA és a Disney közös programjához a Magyar Labdarúgó Szövetség is csatlakozott, így hamarosan az ország 30 pontján indulnak foglalkozások, képzett játékmesterek irányítása mellett.
 
A program mozgásban, csapatmunkában és képzelőerőben gazdag foglalkozásainak mindegyikét Disney és Pixar animációs filmek, a Hihetetlen család 2 és a Jégvarázs 2 ihlették. Edzők és pedagógusok gondos irányításával, valamint a fantázia segítségével a lányok Nyúlányka, Mr. Irdatlan, Elza, Anna vagy akár Olaf bőrébe bújva játszhatnak, mozoghatnak és sajátíthatják el a labdarúgás alapjait.
 
További információk és jelentkezés: 
 
 
 

További hírek

Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok