A Várgesztes nyerte a fordulót

2018. január. 31., 16:33   |    

A Várgesztes nyerte a fordulót

Két héttel ezelőtt startolt el Vértessomlón a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-torna tizenhatodik sorozata, akkor az U9-es korosztályban és az öregfiúknál is a házigazdák arattak fordulógyőzelmet. Szombaton Környén folytatódtak a küzdelmek. A gyerekeknél nem változott az első forduló sorrendje, délután azonban egyedül a házigazda Környe őrizte meg a két hete elfoglalt második helyét.
Az utánpótláscsapatoknál a vendéglátó 3-2-es győzelemmel nyitott a Kecskéddel szemben, a következő két összecsapásán viszont egyaránt 4-1-es vereséget szenvedett, előbb a Vértessomló, majd a Vértesi Erőmű ellen. A Vértessomló a Vértesi Erőművel játszott döntetlent (2-2), a Kecskéd ellen viszont ismét kinyílt a gólzsákja, hatot rúgott ellenfelének, miközben egyet sem kapott. A tatabányai csapat 4-3-ra maradt alul a Kecskéd elleni mérkőzésen, így a Környe és a Kecskéd is egyaránt három ponttal zárta a fordulót. Végül a gólarány döntött a vendéglátó javára, aki ezzel megszerezte a harmadik helyet. A Vértesi Erőmű négy ponttal végzett a második helyen, míg a Vértessomló héttel az élen végzett.
Délután a felnőttmérkőzések nyitányaként a házigazdák majdnem lemásolták a gyerekek mérkőzésének eredményét, de végül a Kecskédnek csak egy gólt sikerült szereznie, így a Környe végül 3-1-re nyert. A vendéglátó ezt követően 3-2-re kikapott a Vértessomlótól, a Várgesztes ellen pedig 2-2-es döntetlent ért el. A gesztesiek ebben a fordulóban alaposan összekapták magukat, hiszen a Vértessomló és Kecskéd csapatát is 4-2-re múlták felül, s ugyanilyen arányban győztek a kecskédiek is a somlóiak ellen. Így hét ponttal a Várgesztes aratott fordulógyőzelmet, néggyel megőrizte második helyét a Környe, a két, egyaránt három pontot szerző csapat, a Kecskéd és a Vértessomló között pedig csupán a gólarány döntött a harmadik helyről az elmúlt évek kupagyőztese, a Kecskéd javára. Ezt az egyik szurkoló így kommentálta: mást is hagyunk nyerni, hogy ne vegyük el a kedvüket...
Folytatás február 3-án Kecskéden, majd 10-én Várgesztesen.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok