A Várgesztes nyerte a fordulót

2018. január. 31., 16:33   |    

A Várgesztes nyerte a fordulót

Két héttel ezelőtt startolt el Vértessomlón a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-torna tizenhatodik sorozata, akkor az U9-es korosztályban és az öregfiúknál is a házigazdák arattak fordulógyőzelmet. Szombaton Környén folytatódtak a küzdelmek. A gyerekeknél nem változott az első forduló sorrendje, délután azonban egyedül a házigazda Környe őrizte meg a két hete elfoglalt második helyét.
Az utánpótláscsapatoknál a vendéglátó 3-2-es győzelemmel nyitott a Kecskéddel szemben, a következő két összecsapásán viszont egyaránt 4-1-es vereséget szenvedett, előbb a Vértessomló, majd a Vértesi Erőmű ellen. A Vértessomló a Vértesi Erőművel játszott döntetlent (2-2), a Kecskéd ellen viszont ismét kinyílt a gólzsákja, hatot rúgott ellenfelének, miközben egyet sem kapott. A tatabányai csapat 4-3-ra maradt alul a Kecskéd elleni mérkőzésen, így a Környe és a Kecskéd is egyaránt három ponttal zárta a fordulót. Végül a gólarány döntött a vendéglátó javára, aki ezzel megszerezte a harmadik helyet. A Vértesi Erőmű négy ponttal végzett a második helyen, míg a Vértessomló héttel az élen végzett.
Délután a felnőttmérkőzések nyitányaként a házigazdák majdnem lemásolták a gyerekek mérkőzésének eredményét, de végül a Kecskédnek csak egy gólt sikerült szereznie, így a Környe végül 3-1-re nyert. A vendéglátó ezt követően 3-2-re kikapott a Vértessomlótól, a Várgesztes ellen pedig 2-2-es döntetlent ért el. A gesztesiek ebben a fordulóban alaposan összekapták magukat, hiszen a Vértessomló és Kecskéd csapatát is 4-2-re múlták felül, s ugyanilyen arányban győztek a kecskédiek is a somlóiak ellen. Így hét ponttal a Várgesztes aratott fordulógyőzelmet, néggyel megőrizte második helyét a Környe, a két, egyaránt három pontot szerző csapat, a Kecskéd és a Vértessomló között pedig csupán a gólarány döntött a harmadik helyről az elmúlt évek kupagyőztese, a Kecskéd javára. Ezt az egyik szurkoló így kommentálta: mást is hagyunk nyerni, hogy ne vegyük el a kedvüket...
Folytatás február 3-án Kecskéden, majd 10-én Várgesztesen.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Elkezdődnek a Magyar Kupa országos küzdelmei

2018-09-20 14:40:18

Elkezdődnek a Magyar Kupa országos küzdelmei

Öt Komárom-Esztergom megyei klub kezdi meg hétvégén szereplését a Magyar Kupa országos főtábláján.

Bajnokság
A biztonságról tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság

2018-09-19 11:27:50

A biztonságról tartott sajtótájékoztatót az igazgatóság

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom megyei igazgatósága sajtótájékoztatót tartott Tatabányán.

Bajnokság
Döntetlennel zárult a hétvége rangadója

2018-09-17 15:54:24

Döntetlennel zárult a hétvége rangadója

A hétvége Megye I-es rangadóját a tabella első helyén álló Sárisápi Bányász SE vívta a második Oroszlányi SZE-vel.

Bajnokság
Két megyei városban tartották meg a Futball éjszakáját

2018-09-11 13:12:09

Két megyei városban tartották meg a Futball éjszakáját

Első évben rendezték meg a Futball Éjszakája programsorozatot országosan 24 településen.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok