A Várgesztes nyerte a fordulót

2018. január. 31., 16:33   |    

A Várgesztes nyerte a fordulót

Két héttel ezelőtt startolt el Vértessomlón a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-torna tizenhatodik sorozata, akkor az U9-es korosztályban és az öregfiúknál is a házigazdák arattak fordulógyőzelmet. Szombaton Környén folytatódtak a küzdelmek. A gyerekeknél nem változott az első forduló sorrendje, délután azonban egyedül a házigazda Környe őrizte meg a két hete elfoglalt második helyét.
Az utánpótláscsapatoknál a vendéglátó 3-2-es győzelemmel nyitott a Kecskéddel szemben, a következő két összecsapásán viszont egyaránt 4-1-es vereséget szenvedett, előbb a Vértessomló, majd a Vértesi Erőmű ellen. A Vértessomló a Vértesi Erőművel játszott döntetlent (2-2), a Kecskéd ellen viszont ismét kinyílt a gólzsákja, hatot rúgott ellenfelének, miközben egyet sem kapott. A tatabányai csapat 4-3-ra maradt alul a Kecskéd elleni mérkőzésen, így a Környe és a Kecskéd is egyaránt három ponttal zárta a fordulót. Végül a gólarány döntött a vendéglátó javára, aki ezzel megszerezte a harmadik helyet. A Vértesi Erőmű négy ponttal végzett a második helyen, míg a Vértessomló héttel az élen végzett.
Délután a felnőttmérkőzések nyitányaként a házigazdák majdnem lemásolták a gyerekek mérkőzésének eredményét, de végül a Kecskédnek csak egy gólt sikerült szereznie, így a Környe végül 3-1-re nyert. A vendéglátó ezt követően 3-2-re kikapott a Vértessomlótól, a Várgesztes ellen pedig 2-2-es döntetlent ért el. A gesztesiek ebben a fordulóban alaposan összekapták magukat, hiszen a Vértessomló és Kecskéd csapatát is 4-2-re múlták felül, s ugyanilyen arányban győztek a kecskédiek is a somlóiak ellen. Így hét ponttal a Várgesztes aratott fordulógyőzelmet, néggyel megőrizte második helyét a Környe, a két, egyaránt három pontot szerző csapat, a Kecskéd és a Vértessomló között pedig csupán a gólarány döntött a harmadik helyről az elmúlt évek kupagyőztese, a Kecskéd javára. Ezt az egyik szurkoló így kommentálta: mást is hagyunk nyerni, hogy ne vegyük el a kedvüket...
Folytatás február 3-án Kecskéden, majd 10-én Várgesztesen.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Megjelent a 18. számú értesítő

2018-03-19 15:22:48

Megjelent a 18. számú értesítő

Mutatjuk, hol található.

Bajnokság
Több mérkőzés elmarad vasárnap

2018-03-18 12:35:41

Több mérkőzés elmarad vasárnap

A hó közbeszólt.

Bajnokság
Pedagógus továbbképzési program

2018-03-12 11:12:33

Pedagógus továbbképzési program

Itt a remek alkalom!

Bajnokság
Futsallal készültek a fiatalok télen

2018-03-07 14:55:06

Futsallal készültek a fiatalok télen

Mutatjuk, hogy alakultak a futsal-tornák végeredményei.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok