A Tatabánya nyerte az első MLSZ-Teqball kupát

2018. február. 18., 15:55   |    

A Tatabánya nyerte az első MLSZ-Teqball kupát

Remek hangulat, és neves vendégek voltak a tornán.

Első alkalommal rendezték meg Tatán az MLSZ-Teqball kupát, amire tizenhét csapat nevezett. A délelőtt kezdődő versenyt Nyilasi Tibor, az MLSZ társadalmi elnöke mellett Dr. Kancz Csaba, a megyei igazgatóság elnöke, Khéner László, a megyei igazgató nyitotta meg. A csoportmérkőzések során kialakultak a továbbjutó csapatok.

 Az A-csoportból az Almásfüzitő mögött a Koppánymonostor jutott tovább, de a Felsőgallának és a Vértessomlónak is két győzelme volt. A Pilismarót I-nek csak egy.
A B-csoportban a Komárom háromból hármat nyert, mögötte a Kelen ment tovább, a Vértesszőlős és a Kisbér is egy-egy győzelmet aratott.
A C-jelű négyest hibátlanul hozta a tatai duó, az Ete két győzelemmel lett még továbbjutó. A harmadik a Pilismarót II, a negyedik a Bábolna lett.
A D-ben a TFCE ment tovább hibátlanul, tovább még a Ferences jutott a Bajót és a Zsámbék előtt.

Ezt követően a Ferencváros és az Újpest legendái csaptak össze egy színvonalas mérkőzésen. A zöld-fehéreket a Lisztes Krisztián, Telek András páros képviselte, míg a lila-fehéreket a Mészöly Géza, Kozma István duó. A gála után jöttek a helyosztók. Az egyenes kiesés szakaszban az Ete 2-1-re verte az Almásfüzitőt, a Komárom 2-0-ra a Ferencest. A Tata is 2-0-ra nyert a Kelen ellen (ahol a verseny egyetlen női játékosa volt), míg a TFCE szintén ilyen arányban diadalmaskodott a Koppánymonostor ellen. Az elődöntőkben a Komárom az Etét, a TFCE a Tatát verte 2-0-ra. A bronzmeccsen az Ete szoros meccsen diadalmaskodott a Tata fölött, a döntőben pedig a Tatabánya két szettben tudta hozni a végső győzelmet. A tatabányai oldalon Megyesi László, Soltész Barnabás páros örülhetett, az ezüstérmet pedig a Herczeg Csaba-Simigla Attila duó nyakába akasztották. A díjátadón Sipos Jenő, az MLSZ sajtófőnöke is aktívan részt vett, hiszen ő adta át a legjobbak elismerését. 
A résztvevők minden párosa egy ajándék labdával gazdagodott, helyezéstől függetlenül.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok