A Sissy szerezte meg a kupát

2018. február. 20., 06:55   |    

A Sissy szerezte meg a kupát

Harmadik alkalommal szervezték meg szombaton Vértessomlón a „diszkréten” nem öregfiúk, hanem U40+ Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornát, melyen hagyományosnak mondhatóan a Kormányhivatal, az MLSZ megyei igazgatósága, a Felsőgalla, a Sissy és a házigazdák együttese küzdött a serlegért.

A csapat(ok)ból nem hiányozhatott Dr. Kancz Csaba, a kormányhivatal vezetője sem, aki első meccsén az MLSZ, később pedig a Kormányhivatal mezét öltötte magára. Pontosabban a „Csak a somló!” feliratú somlói mezt, a hivatal együttese ugyanis abban rúgta a bőrt, de ez egyáltalán nem zavarta őket, a kupa záró mérkőzésén 6-3-ra verték el a házigazdákat. Előtte azonban egyáltalán nem brillíroztak, egyedül a Vértessomló ellen hagyták el győztesként a pályát, így magabiztosan szerezték/őrizték meg a torna ötödik helyét, ahol tavaly is zártak.

Az elmúlt évben a Felsőgalla remekelt, idén azonban méltó ellenfelére talált a Sissy Öregfiúkban: a csapat elsőként a Vértessomlót, második mérkőzésén a Felsőgallát, harmadikon az MLSZ-t, végül a Kormányhivatalt múlta felül, ez utóbbit a leggólzáporosabban, 8-1 arányban. A Sissy tehát 100%-os teljesítményt nyújtva 12 pontot szerzett, ezzel el is hódította a kupát. A Felsőgallának a Kormányhivatal és az MLSZ elleni meccsen sikerült 3-3 pontot begyűjtenie, ami a torna második helyéhez volt elegendő. A két 4 pontos együttes, az MLSZ és a Vértessomló között a gólarány döntött a megyei igazgatóság javára, tehát a házigazdáknak meg kellett elégedniük a negyedik helyezéssel.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok