A Sárisáp nyerte a megyei derbit

2020. október. 27., 08:51   |    

A Sárisáp nyerte a megyei derbit

A megyei I. osztályban rangadót játszottak Sárisápon, ahol a SBSE a Zsámbéki SK csapatát fogadta. A mérkőzést a Sársiáp nyerte 2-1-re így a tabella első helyére ugrott, még úgy is hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott mint a második Koppánymonostor és a harmadik Zsámbék.

Az edzők így értékelték a mérkőzést:

Csapó Károly - Sárisápi BSE

Gratulálok a csapatunknak a szenzációs győzelemhez. Az első félidőben sok lehetőségünk volt a gólszerzésre, a szünetet követően - főleg a kiállítás után- kiegyenlített volt a játék. Összességében megérdemelten nyertünk.

 

Bodó László - Zsámbéki SK

Nehéz mit mondani. mert a második percben mi szerezhettünk volna gólt, de a hazai kapufáról kifelé jött a labda.  A 7.percben pedig négy játékosom hagyta, hogy egy ember a félpályáról betolja a labdát és bepasszolja a vezető góljukat.  Mentünk előre, de egy újabb védelmi hiba megpecsételte a sorsunkat, pedig sokat tettünk a döntetlenért. Nem szólhatok a csapatomra semmit, mert nem adtuk fel egy percre sem, de későn jött a szépítés. Most a fő feladat az, hogy rendet tegyünk a fejekben és a lábakban, mert szerdán a Zsámbék életében rettentően fontos mérkőzés lesz. ahol helyt kell állnunk. Nincs idő arra, hogy szomorkodjunk. Gratulálok a Sárisápnak a győzelemhez.


További hírek

Bajnokság
Partnertalálkozót tartottak Szegeden
Bajnokság
Elkezdődött az V. Aranycsapat Kupa

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok