A mi focink - Megjelent a megyei igazgatóság díjtalan műsorfüzete

2014. augusztus. 18., 15:28   |    

A mi focink - Megjelent a megyei igazgatóság díjtalan műsorfüzete

Megjelent A mi focink című kiadvány, amelyhez a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatóságának jóvoltából ingyenes juthatnak hozzá a szurkolók.

A 36 oldalas kiadványban dr. Kancz Csaba, a megyei labdarúgó-szövetség társadalmi elnöke, illetve Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, a megyei labdarúgó-szövetség elnökségi tagja köszönti a sportegyesületeket, labdarúgókat, sportvezetőket, illetve a szurkolókat.

A Khéner László megyei igazgatóval készített interjúból kiderül, hogy egyre jobb körülmények között dolgozhatnak megyénk amatőr klubjai. Baranya István szakmai igazgató arról beszél, hogy megváltozott a futballkultúránk. Csák Albert Grasstoots-koordinátor azt szeretné, ha a díjtalan tanfolyamokon minél többen részt vennének, Tóth Attila, a versenybizottság elnöke pedig a sportvezetőktől kér az eddigieknél nagyobb figyelmet.

A társasági-adókedvezményekről (TAO) és a műfüves programról is részletesen tájékozódhatnak az érdeklődők.

A kiadványban szó van még az utánpótlás helyzetéről, megtudhatják az olvasók, hogy kiktől rettegnek a megye kapusai. A női foci, az öregfiúk-bajnokság, illetve a játékvezetés sem maradhatott ki a sorból. Mindemellett megtalálható a 36 oldalas füzetben az NB III. Duna-csoportjának, a megyei I., II., és III. osztályú bajnokságok sorsolásai is.


További hírek

Általános
Eredményesen zárult a szakmai nap

2018-02-25 08:24:37

Eredményesen zárult a szakmai nap

Több neves fellépő bővítette a megyei szakemberek tudásanyagát.

Általános
Évzárót tartott a szövetség

2017-12-16 08:35:33

Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú vacsorával és beszélgetéssel zárult a 2017-es esztendő.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok