A Hamvas Gimnázium nyerte a megyei Fair Play női döntőt

2018. április. 18., 07:39   |    

A Hamvas Gimnázium nyerte a megyei Fair Play női döntőt

A fiúknál esztergomi siker született. Irány Székesfehérvár!

Négy csapat részvételével zajlott a megyei női Fair Play Kupa döntője Tatabányán a Jubileumi Park műfüves pályáin. A tornát végül az Oroszlányi Hamvas Gimnázium lány csapat nyerte el, így ők mehetnek a regionális döntőre. A Fair Play díjat az Esztergomi Dobó Katalin csapata nyerte. A díjakat Kocsárdy Gyula az MLSZ Fair Play Cup vezetője valamint Khéner László MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgató adták át.

„Nagyon fontos, hogy a klubcsapatok mellett az intézményeknek is szervezzünk labdarúgó tornákat. Az alacsonyabb korosztályoknál  Bozsik intézményi program, a középiskolásoknál pedig a Fair Play Cup néven futnak a tornák. Komárom-Esztergom Megye országos viszonylatban 3. helyen áll, összesen 61 csapat nevezett az idei tornára. Ami még örömteli, hogy a 61 csapatból 21 női csapat, így a lányok körében is népszerű a sportág.

Külön szeretném megköszönni Csák Albert grassroots koordinátor kollégámnak, aki nagyon sok energiát fektet a grassroots programokba. Természetesen kellenek hozzá az intézmények vezetői és a testnevelő tanárok is, nekik is szeretném megköszönni az együttműködést- tette hozzá a megyei igazgató.


További hírek

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok