A Hamvas Gimnázium nyerte a megyei Fair Play női döntőt

2018. április. 18., 07:39   |    

A Hamvas Gimnázium nyerte a megyei Fair Play női döntőt

A fiúknál esztergomi siker született. Irány Székesfehérvár!

Négy csapat részvételével zajlott a megyei női Fair Play Kupa döntője Tatabányán a Jubileumi Park műfüves pályáin. A tornát végül az Oroszlányi Hamvas Gimnázium lány csapat nyerte el, így ők mehetnek a regionális döntőre. A Fair Play díjat az Esztergomi Dobó Katalin csapata nyerte. A díjakat Kocsárdy Gyula az MLSZ Fair Play Cup vezetője valamint Khéner László MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgató adták át.

„Nagyon fontos, hogy a klubcsapatok mellett az intézményeknek is szervezzünk labdarúgó tornákat. Az alacsonyabb korosztályoknál  Bozsik intézményi program, a középiskolásoknál pedig a Fair Play Cup néven futnak a tornák. Komárom-Esztergom Megye országos viszonylatban 3. helyen áll, összesen 61 csapat nevezett az idei tornára. Ami még örömteli, hogy a 61 csapatból 21 női csapat, így a lányok körében is népszerű a sportág.

Külön szeretném megköszönni Csák Albert grassroots koordinátor kollégámnak, aki nagyon sok energiát fektet a grassroots programokba. Természetesen kellenek hozzá az intézmények vezetői és a testnevelő tanárok is, nekik is szeretném megköszönni az együttműködést- tette hozzá a megyei igazgató.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Megyénk lesz  a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

2018-10-19 13:07:12

Megyénk lesz a házigazdája a regionális labdarúgó tornának

Október 24-én az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága lesz a házigazdája az U19 és U16 fiú valamint a lány U19-es regionális megye válogatott tornának.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2018-10-19 13:05:48

Rangadók hétvégéje

A hétvégén több rangadó is lesz a megyei bajnokságokban.

Bajnokság
Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

2018-10-12 13:29:07

Új rekortán pálya átadására került sor Mocsán

Az MLSZ pályaépítési programjának, a TAO-nak és az önkormányzatnak köszönhetően épült meg Mocsán az új többfunkciós rekortán pálya.

Bajnokság
Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

2018-10-08 15:59:56

Nemzetközi partnertalálkozón vett részt a magyar delegáció

A Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának delegációja partnertalálkozón vett részt Németországban. A már 26 éve fennálló partnerkapcsolat eddigi működéséről és további terveiről egyeztettek a delegáció tagjai.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok