12. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás edzőtábor

2018. július. 24., 15:58   |    

12. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás edzőtábor

Az idei évben is megrendezésre került a 12. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás edzőtábor

Elkezdődött a 12. Országos U-14-es Focitábor Bajóton és Gyulán

 

A tegnapi ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a már hagyományosnak számító edzőtábor Bajóton. Az idei évben 28 szerencsés fiatalember kapott lehetőséget, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Bajóton, majd hétvégén immár Gyulán a Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián pallérozhassa játék tudását és a tábor megkoronázásaként, egy nemzetközi tornán adhasson számot arról, hol is tart a fejlődésben.

Fejlődni és tanulni már Bajóton is lehet, hiszen az edzőtábor résztvevői napi két edzéssel hangolódnak a békés megyei hétvégére.

A napi edzések mellett számos kikapcsolódás is segíti a felkészülést. Az esemény ünnepélyes megnyitóján a résztvevőket Dr. Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke és Khéner László az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei igazgatója is köszöntötte. De Tóth Zoltán Bajót Község polgármestere és a felvidéki testvértelepülés Szőgyén polgármestere Vígh Gábor is üdvözölte a résztvevőket. 

A zárszót ezúttal is egy közismert FRADI kötődésű labdarúgó mondta. Idén Gyömbér Gábor hazánk legnépszerűbb klubcsapatának egykori kapitánya, a Fradi fiókcsapatának a Soroksárnak a játékosa vállalta, hogy útravalót adjon a résztvevő tehetségeknek. Beszédében sok sikert és kitartást kívánt az ifjú sportolóknak.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

2018-12-10 08:33:39

Szabó György Tatabánya díszpolgára lett

A város legrangosabb elismerését a Szent Borbála napi ünnepi közgyűlésen adták át.

Bajnokság
Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a  megyei vezetés

2018-12-03 09:00:29

Csongrád megyei partnertalálkozón vett részt a megyei vezetés

Dr. Kiss Rigó László Szeged-Csanádi Megyéspüspök, a Csongrád megyei igazgatóság társadalmi elnöke és Nógrádi Tibor megyei igazgató meghívására partnertalálkozón vett részt Szabadkán a megyei delegáció.

Bajnokság
Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

2018-11-28 15:59:58

Kreditpontos tanfolyam Nagykanizsán

Időpont: 2018. november 30. péntek 8-17 óra között

Bajnokság
Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

2018-11-28 15:42:45

Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacus SE

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert.

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok