12. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás edzőtábor

2018. július. 24., 15:58   |    

12. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás edzőtábor

Az idei évben is megrendezésre került a 12. Bajót-Gyula Országos Labdarúgó Utánpótlás edzőtábor

Elkezdődött a 12. Országos U-14-es Focitábor Bajóton és Gyulán

 

A tegnapi ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a már hagyományosnak számító edzőtábor Bajóton. Az idei évben 28 szerencsés fiatalember kapott lehetőséget, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Bajóton, majd hétvégén immár Gyulán a Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián pallérozhassa játék tudását és a tábor megkoronázásaként, egy nemzetközi tornán adhasson számot arról, hol is tart a fejlődésben.

Fejlődni és tanulni már Bajóton is lehet, hiszen az edzőtábor résztvevői napi két edzéssel hangolódnak a békés megyei hétvégére.

A napi edzések mellett számos kikapcsolódás is segíti a felkészülést. Az esemény ünnepélyes megnyitóján a résztvevőket Dr. Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke és Khéner László az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei igazgatója is köszöntötte. De Tóth Zoltán Bajót Község polgármestere és a felvidéki testvértelepülés Szőgyén polgármestere Vígh Gábor is üdvözölte a résztvevőket. 

A zárszót ezúttal is egy közismert FRADI kötődésű labdarúgó mondta. Idén Gyömbér Gábor hazánk legnépszerűbb klubcsapatának egykori kapitánya, a Fradi fiókcsapatának a Soroksárnak a játékosa vállalta, hogy útravalót adjon a résztvevő tehetségeknek. Beszédében sok sikert és kitartást kívánt az ifjú sportolóknak.


További hírek

Bajnokság
MLSZ-közgyűlés: Egy lépcsőfokkal feljebb
Bajnokság
Komáromi diákok kísérték be a válogatottat

Értesítők, információk

2018-03-19 15:21:22

18. hivatalos értesítő

Szponzorok